RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: hkopium
打印 上一主題 下一主題
收起左側

老婆送既新玩具 - AWD

mark999hk 發表於 2006-3-7 09:26:27 | 顯示全部樓層
我女友聽倒我講 "遙控車" 依三個字,立即黑面......真係大鑊!
mark999hk 發表於 2006-3-7 10:30:05 | 顯示全部樓層
原帖由 binary 於 2006-3-7 10:20 AM 發表

點解? 其實遙控車都係一項健康既嗜好.....   

1.佢話我摸部遙控車多過摸佢喎!?!
2.同埋佢話佢聽倒啲油車啲 Engine 聲,好似用電鑽鑽入佢個頭咁!
3.佢仲話搞完部車後,勁憎我對手吾乾淨喎?!
mark999hk 發表於 2006-3-7 10:40:36 | 顯示全部樓層
原帖由 binary 於 2006-3-7 10:36 AM 發表

Then you should...........

1. 摸佢多 D, this one can be easily solved, right?      
2. 轉玩電車
3. 勤 D 洗手、或者戴手套才搞部車...

Looks like your problem is, at least, solve-able. ...

Haha~~good suggestion.
但玩電車超貴
mark999hk 發表於 2006-3-7 10:45:21 | 顯示全部樓層
原帖由 binary 於 2006-3-7 10:43 AM 發表

睇你點玩啦! TT-01 都好平!  

但你 D 油大腳一 D 都唔平喎!等如部高級電車既價錢!  

但我聽人講電車分分鐘可以過萬喎?!
mark999hk 發表於 2006-3-7 10:47:42 | 顯示全部樓層
原帖由 mikewu 於 2006-3-7 10:43 AM 發表
I have a line that I always use and they usually stop "winding"....

"You rather me playing with cars or play with other girls?"

OR

"lay car ho?  Or play girls  ...

I was saying that before many times la~~~no use la~~我女友都吾講道理~
mark999hk 發表於 2006-3-7 10:50:32 | 顯示全部樓層
原帖由 binary 於 2006-3-7 10:48 AM 發表

平有平玩,油車一樣可以過萬...      快 D 買架電車玩o下啦!  

我有部 Yokomo 同埋部電大脚

同埋玩電車會買電都會買到窮。和油車嘅澎湃感,电車比吾倒我。

mark999hk 發表於 2006-3-7 10:55:13 | 顯示全部樓層
原帖由 binary 於 2006-3-7 10:52 AM 發表

現在 PYC 個場好似攪得好正咁,又有個 buggy 場,快 D 試o下啦!  

I think we will try try later~咁點解你吾玩油車呢?
mark999hk 發表於 2006-3-7 11:31:51 | 顯示全部樓層
原來 Amat 兄咁風流嘅~~幾時肯過返幾招比小弟呀?
mark999hk 發表於 2006-3-7 11:34:53 | 顯示全部樓層
原帖由 Oakfield 於 2006-3-7 11:33 AM 發表

PK ka, don't learn ar

你吾講,我吾講,大家男人吾講,啲女人又點知呢?:lol