RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2752|回復: 29
打印 上一主題 下一主題
收起左側

24/11晚8:00 兆康->市鎮公園->屯門碼頭

Issac 發表於 2007-11-15 19:18:37 | 顯示全部樓層 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
11月24日晚上8:00  出發時間:晚上8:30(暫定)
地點:兆康輕鐵站(西鐵站底下)單車徑等
路線:兆康->市鎮公園(沿屯門河行)->屯門碼頭(食糖水)
路線圖唔多識畫,一係就SIZE大得濟,所以畫得好哀

團友                       BAND               團友伙伴
ISSAC                 FM 35.060             Scania拖頭
ming0916              FM 40.725             Benz拖頭
ming0916(老婆)         FM 35.010            Benz密斗
Dalelee               AM 27.850             renault magnum拖頭
馬輝                     因病不能來              Scania 拖頭
Thomas               FM 72.170              Scania 拖頭

樓主| Issac 發表於 2007-11-17 02:01:35 | 顯示全部樓層

回復 5# 的帖子

死喇...完全冇咁既經驗...
唔知點算好!!!!
 樓主| Issac 發表於 2007-11-17 02:34:14 | 顯示全部樓層
如果各位師兄想夜晚先玩/就放工時間,可以縮短路程由碼頭至市中心呀!!
如果係就改18:00 好嗎??
 樓主| Issac 發表於 2007-11-21 02:01:32 | 顯示全部樓層

回復 10# 的帖子

咁不如改8:00呀??
路程改短一啲由市中心至碼頭囉!!!
 樓主| Issac 發表於 2007-11-22 23:34:59 | 顯示全部樓層

回復 15# 的帖子

如果係市中心去兆康再去新墟會唔會行重覆回頭路呢??
如果係既話不如直頭係兆康等好嗎??

由兆康->市鎮公園->碼頭 (食糖水)
 樓主| Issac 發表於 2007-11-22 23:39:08 | 顯示全部樓層

回復 12# 的帖子

DALELEE兄如果你黎就好喇!!!
可以過兩招改車既絕技比小弟!!!
同埋可以親眼目到你既傑作呀!!!
 樓主| Issac 發表於 2007-11-23 00:29:06 | 顯示全部樓層

回復 19# 的帖子

兩嫁都係 FM BAND 的嗎??
 樓主| Issac 發表於 2007-11-23 01:56:36 | 顯示全部樓層

回復 22# 的帖子

冇籠都可以玩住先咋..!!
 樓主| Issac 發表於 2007-11-24 03:00:35 | 顯示全部樓層

回復 29# 的帖子

唔出車都出黎呀!!!吹下水食下糖水都好呀!!