RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: wingx2
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Atomic M-Chassis coming soon !

樓主| wingx2 發表於 2009-1-19 22:37:51 | 只看該作者
minimini 發表於 2009-1-20 00:18:21 | 只看該作者
頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂
頂頂頂頂頂頂 頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂 頂頂頂  頂頂頂頂頂
頂頂頂頂頂頂    頂頂頂頂頂頂頂 頂頂頂頂 頂頂頂頂頂
頂頂頂頂頂   頂頂頂頂頂頂頂頂頂 頂頂頂頂  頂頂頂頂
頂頂頂頂  頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂 頂   頂頂 頂頂
頂頂  頂 頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂  頂頂頂 頂頂   頂
頂頂頂頂頂 頂頂頂頂頂頂頂頂頂   頂頂頂   頂頂頂頂
頂頂頂頂   頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂 頂  頂 頂頂頂頂頂
頂頂頂頂頂頂頂 頂頂頂頂頂頂頂頂頂  頂  頂   頂頂
頂頂   頂  頂頂頂頂頂頂頂頂頂 頂頂頂頂  頂頂頂頂
頂 頂頂   頂頂頂頂頂頂頂頂   頂   頂 頂頂頂頂
頂頂頂頂頂  頂頂頂頂頂頂頂頂 頂  頂頂 頂 頂頂頂頂
頂頂頂頂    頂頂頂頂頂頂 頂頂 頂頂頂頂頂 頂頂頂頂
頂頂頂  頂頂   頂頂頂頂 頂  頂頂 頂頂 頂頂頂頂
頂   頂頂頂頂    頂頂頂頂頂 頂頂頂   頂頂頂頂
頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂

bb149 發表於 2009-1-20 00:35:43 | 只看該作者
呢架好嘢泥嫁
NINEDOWN 發表於 2009-1-20 09:14:20 | 只看該作者
原帖由 細哨_仔 於 2009-1-17 21:41 發表
咁玩快車買呢個好定係a210好??

我答你,,,a210 d件好差,,我玩  好盈9t 頭直 ,,,嫁車d野頂唔順..................
設計是快車,,但架車頂唔順,我問我自己,仲會唔會a210玩快m(唔會)
我現在也等待中

gibson 發表於 2009-1-20 14:10:19 | 只看該作者
原帖由 NINEDOWN 於 2009-1-20 09:14 發表

我答你,,,a210 d件好差,,我玩  好盈9t 頭直 ,,,嫁車d野頂唔順..................
設計是快車,,但架車頂唔順,我問我自己,仲會唔會a210玩快m(唔會)
我現在也等待中

Who knows this one will be better than A210?
Before A210 born in the market, a lot of fans said that A210 is good, but ...
terencelyl7411 發表於 2009-1-20 20:48:23 | 只看該作者
i sure this is a very nice car , since i watched the road test of this car
細哨_仔 發表於 2009-1-20 21:24:20 | 只看該作者
原帖由 NINEDOWN 於 2009-1-20 09:14 發表

我現在也等待中

唔係呀...有d咁ge是--
thx^^
Index 發表於 2009-1-21 04:10:45 | 只看該作者

回復 24# 的帖子

我都覺得a210 啲料差ma ma tei
NINEDOWN 發表於 2009-1-21 09:23:08 | 只看該作者
原帖由 gibson 於 2009-1-20 14:10 發表

Who knows this one will be better than A210?
Before A210 born in the market, a lot of fans said that A210 is good, but ...

係a210 做得差.....廠的問題 $1xxx,,想點呀
我想atomic唔會同樣瓜
ellis 發表於 2009-1-21 14:48:07 | 只看該作者
最好盡快出, 新年個個都有錢係身, 身痕~
ellis 發表於 2009-1-21 14:50:48 | 只看該作者
如果係真既碳化殲維版, 波箱加motor mount及油壓係金屬既話, $1500 - $1800都合理既, 最好有埋壓電版, 因為我最憎落膠紙去固定排電~呵呵
minimini 發表於 2009-1-21 14:55:24 | 只看該作者
部車望落去非常正...........不過都係担心 spare parts 嘅問題.........
gary 發表於 2009-1-21 23:09:52 | 只看該作者
原帖由 minimini 於 2009-1-21 14:55 發表
部車望落去非常正...........不過都係担心 spare parts 嘅問題.........

香港車點會無Parts??
細哨_仔 發表於 2009-1-22 00:01:40 | 只看該作者
岩呀....講得岩呀
gibson 發表於 2009-1-22 00:27:50 | 只看該作者
原帖由 NINEDOWN 於 2009-1-21 09:23 發表

係a210 做得差.....廠的問題 $1xxx,,想點呀
我想atomic唔會同樣瓜

We hope so!  Any bro knows when will release!!
gary 發表於 2009-1-22 01:37:03 | 只看該作者
原帖由 gibson 於 2009-1-22 00:27 發表

We hope so!  Any bro knows when will release!!

你又換,唔驚著火咩??
gibson 發表於 2009-1-22 01:41:58 | 只看該作者
原帖由 gary 於 2009-1-22 01:37 發表

你又換,唔驚著火咩??

Fire burn the "won dai" ma !!
minimini 發表於 2009-1-22 01:52:53 | 只看該作者
原帖由 gary 於 2009-1-21 23:09 發表

香港車點會無Parts??

承你貴言啦........

呢部車嘅賣相咁正........相信我都會買番一部........

如果零件充足的話.....除咗做景品之餘.....仲可以攞嚟玩.......咁就更加 good 啦..........
gary 發表於 2009-1-22 01:57:25 | 只看該作者
原帖由 minimini 於 2009-1-22 01:52 發表

承你貴言啦........

呢部車嘅賣相咁正........相信我都會買番一部........

如果零件充足的話.....除咗做景品之餘.....仲可以攞嚟玩.......咁就更加 good 啦..........:vict ...

唔駛驚既,我都開番部黎玩玩..ha..ha....
minimini 發表於 2009-1-22 02:00:51 | 只看該作者
原帖由 gary 於 2009-1-22 01:57 發表

唔駛驚既,我都開番部黎玩玩..ha..ha....

聽到你咁講........我都放心啲......就算要揾 parts.......都可以去 rcmart 買吖嘛........