RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 14001|回復: 51
打印 上一主題 下一主題
收起左側

分享:我的懷舊電變 (10/12/2007 updated)

minimini 發表於 2006-6-5 18:29:13 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
遲 d 會裝番上懷舊車......
仲有其他款......遲 d 再 post........

wave 發表於 2006-6-5 18:32:51 | 只看該作者
原帖由 minimini 於 2006-6-5 18:29 發表
遲 d 會裝上懷舊車......

CX II 同 MC116 我都重有
ryancmlam 發表於 2006-6-5 19:45:46 | 只看該作者
I used the K-80 Turbo before but forget the brand name? Who can tell me?
ice1234 發表於 2006-6-5 19:49:32 | 只看該作者
keep 得幾好....
bho 發表於 2006-6-5 19:51:28 | 只看該作者
WOR............勁 !!! 想當年CX-1 真係好正
 樓主| minimini 發表於 2006-6-5 22:36:12 | 只看該作者
原帖由 ryancmlam 於 2006-6-5 19:45 發表
I used the K-80 Turbo before but forget the brand name? Who can tell me?

"KITTS"........as printed on the sticker......made in HK.........嗰陣我喺九龍城駿業買 $150......我用嚟玩 Turbo Optima + 540VZ......

之後仲有 K-80 Magic 同埋 K-80 Supa......好似賣二佰幾.......

呢間廠唔知而家仲喺唔喺 "樹"..........

surfhk 發表於 2006-6-6 00:43:38 | 只看該作者
I like the CX-1.........Looks like new ar!!
ming 發表於 2006-6-6 00:56:31 | 只看該作者
原帖由 minimini 於 2006-6-5 22:36 發表

"KITTS"........as printed on the sticker......made in HK.........嗰陣我喺九龍城駿業買 $150......我用嚟玩 Turbo Optima + 540VZ......

之後仲有 K-80 Magic 同埋 K-80  ...

K-80 Supa要三百幾架,我都用過不過而家唔知去左邊呀, K-80 應該摺埋左啦
wave 發表於 2006-6-6 09:15:57 | 只看該作者
原帖由 minimini 於 2006-6-5 22:36 發表

之後仲有 K-80 Magic 同埋 K-80  ...

九龍城駿業我以前小時又係成日浦,佢好多AYK野賣嫁,我架AYK成日撞爆前ARM 都要去買
 樓主| minimini 發表於 2006-6-6 22:57:40 | 只看該作者
原帖由 ming 於 2006-6-6 00:56 發表

K-80 Supa要三百幾架,我都用過不過而家唔知去左邊呀, K-80 應該摺埋左啦

wa.....セ K-80 Supa 咁貴o架......我嗰陣買二手咋........唔理佢全新幾銀 lu.......
Fei 發表於 2006-6-7 09:01:00 | 只看該作者
九龍城駿業係咪亞皆老街那間?那時九龍城仲有龍珠商場內數字店和另一間
專賣二手RC,行過 D 上樓就有出K-80 ESC那間城市。

現在仲有個K-80響度,23T都仲可以應付。

wave 發表於 2006-6-7 09:14:52 | 只看該作者
原帖由 Fei 於 2006-6-7 09:01 發表
九龍城駿業係咪亞皆老街那間?那時九龍城仲有龍珠商場內數字店和另一間
專賣二手RC,行過 D 上樓就有出K-80 ESC那間城市。

現在仲有個K-80響度,23T都仲可以應付。

係呀!最搞笑係九龍城仲有龍珠商場內數字店和另一間
專賣二手RC,o個陣時D舊車堆積如山冇人賣,早三年前諗住揾部玩下,
點知個老細話一件都冇得淨,手頭上仲有大堆電話,話一有舊車就hold比佢.
combatfung 發表於 2006-7-15 08:43:43 | 只看該作者
how about this one ??
bigbigboy 發表於 2006-7-16 00:45:20 | 只看該作者
My old ESC
Sanwa SM 346

calvin 發表於 2006-7-16 01:04:06 | 只看該作者
原帖由 wave 於 2006-6-7 09:14 發表

係呀!最搞笑係九龍城仲有龍珠商場內數字店和另一間
專賣二手RC,o個陣時D舊車堆積如山冇人賣,早三年前諗住揾部玩下,
點知個老細話一件都冇得淨,手頭上仲有大堆電話,話一有舊車就hold比佢.

咁依家間野接左未 ??
NOKIA 發表於 2006-7-16 01:17:26 | 只看該作者

三和200電變

我都買過不過系300有後波的(籃色的)
alien 發表於 2006-8-1 17:09:57 | 只看該作者
WA CX-11
 樓主| minimini 發表於 2006-10-2 11:25:40 | 只看該作者
KO CX III.......終於揾到.......
TODA 發表於 2006-10-2 13:27:38 | 只看該作者
原帖由 minimini 於 2006-10-2 11:25 發表
KO CX III.......終於揾到.......

have you try my ESC?is it work?
 樓主| minimini 發表於 2006-10-2 23:47:34 | 只看該作者
原帖由 TODA 於 2006-10-2 13:27 發表

have you try my ESC?is it work?

yes.......just clean it up.........still functioning well..............Thx !!