RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: 清清
打印 上一主題 下一主題
收起左側

M-05 黎喇

sam 發表於 2009-6-29 01:15:30 | 只看該作者
 樓主| 清清 發表於 2009-6-29 01:17:35 | 只看該作者
M05 pro have 萬向 or not?
koji1230 發表於 2009-6-29 01:09

同M-03 R一樣無萬向,但M-03萬向裝~
koji1230 發表於 2009-6-29 01:23:27 | 只看該作者
use M03 >>> M05 is much better than buy new one
almost $1k no 萬向 plastic chassis
AMAT 發表於 2009-6-29 01:39:36 | 只看該作者
哈哈.....中晒~
成架買....多左好多野'~
衫魚仔 發表於 2009-6-28 23:19

我相信好多人都會咁諗.......

但.....你咁拆法.....你點COMPARE邊架好跑O的呢?哈!
penny..t.o.p. 發表於 2009-6-29 01:46:44 | 只看該作者
44# AMAT

好彩我勁多 M03 PRATS ............散砌 M05 都有得比較
minimini 發表於 2009-6-29 01:49:07 | 只看該作者
我相信好多人都會咁諗.......

但.....你咁拆法.....你點COMPARE邊架好跑O的呢?哈!
AMAT 發表於 2009-6-29 01:39

M05 個重心低咁多.........我諗應該好 d 啩.........
penny..t.o.p. 發表於 2009-6-29 02:02:56 | 只看該作者
46# minimini

我都係敢諗..........希望冇禁 CUP 4 la..........
AMAT 發表於 2009-6-29 02:06:31 | 只看該作者
M05 個重心低咁多.........我諗應該好 d 啩.........
minimini 發表於 2009-6-29 01:49

架車重過M03.....已經有人實測過........
AMAT 發表於 2009-6-29 02:07:58 | 只看該作者
46# minimini

我都係敢諗..........希望冇禁 CUP 4 la..........
penny..t.o.p. 發表於 2009-6-29 02:02

如果WITHIN係田宮杯果個SPEC的話呢.......

我又唔覺得架車真係好易翻.........

但係如果係超越果個SPEC.....咁就冇得好講啦.......哈!

但我用黑皮豬.....就算係用O的RACING呔.....都好少會CUP車.........

快過呢個數如23T先會CUP......
minimini 發表於 2009-6-29 02:12:18 | 只看該作者
架車重過M03.....已經有人實測過........
AMAT 發表於 2009-6-29 02:06

我今日經過 "健全".........見到有部 M05 砌好咗 (全裝備)..........拎上手.........又真係幾重下.........
chacha 發表於 2009-6-29 02:13:41 | 只看該作者
散砌穩陣 D
衫魚仔 發表於 2009-6-29 06:27:33 | 只看該作者
33# 衫魚仔

我都係散砌 M05 好 D...........因為清清講可共用的 PARTS 我都有兩 SET 係全新.........同我係車場入面重有 一家幾口等我養........我再買多架新車老婆一定插爆我
penny..t.o.p. 發表於 2009-6-28 23:57

荷包緊要~
不如問清清借住黎鬥住先~星期日,will u go?
ter037 發表於 2009-6-29 08:49:01 | 只看該作者
c hing如果要用m03改05要buy d咩parts le...因為我見個重心真係低好多.....想玩05....
thx..............
penny..t.o.p. 發表於 2009-6-29 10:26:58 | 只看該作者
52# 衫魚仔

No  la...........但可能 8月會鬥 TC 盃 FF M CAR
AMAT 發表於 2009-6-29 10:30:14 | 只看該作者
c hing如果要用m03改05要buy d咩parts le...因為我見個重心真係低好多.....想玩05....
thx..............
ter037 發表於 2009-6-29 08:49

我咪貼咗要買咩PARTS囉.......
 樓主| 清清 發表於 2009-6-29 11:00:04 | 只看該作者
我咪貼咗要買咩PARTS囉.......
AMAT 發表於 2009-6-29 10:30

貼多次囉

M-05 A部品(シャーシ)
Item No.51389(SP.1389)
6月27日(土)ごろ発売・945円(本体価格900円)
6月24日(水)発送・JANコード:4950344513895

M-05 B部品(ステアリングワイパー)
Item No.51390(SP.1390)
6月27日(土)ごろ発売・525円(本体価格500円)
6月24日(水)発送・JANコード:4950344513901

M-05 C部品(サスアーム)
Item No.51391(SP.1391)
6月27日(土)ごろ発売・945円(本体価格900円)
6月24日(水)発送・JANコード:4950344513918

M-05 D部品(ダンパーステ―)
Item No.51392(SP.1392)
6月24日(水)発送・JANコード:4950344513925

M-05 F部品(アップライト)
Item No.51393(SP.1393)
6月24日(水)発送・JANコード:4950344513932
mrpanda 發表於 2009-6-29 12:23:00 | 只看該作者
 樓主| 清清 發表於 2009-6-29 12:50:18 | 只看該作者

睇真d原來A、D部品必買,B、C部品可買可不買(我估會有op件出)
F部品直頭唔使買(F部品為C座轉向杯尾盒),¥1400攪掂變身
mrpanda 發表於 2009-6-29 13:11:51 | 只看該作者
睇真d原來A、D部品必買,B、C部品可買可不買(我估會有op件出)
F部品直頭唔使買(F部品為C座轉向杯尾盒),¥1400攪掂變身
清清 發表於 2009-6-29 12:50

枝推捍...
可以怎樣配???
 樓主| 清清 發表於 2009-6-29 13:25:04 | 只看該作者
枝推捍...
可以怎樣配???
mrpanda 發表於 2009-6-29 13:11

買鈦推捍