RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2837|回復: 3
收起左側

PS3 - COD6 MW2 限量版專用手制 (我的聖誕節小禮物!)

老占 發表於 2009-12-8 23:03:58 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

(冬菇制有夜光燈,手制背後有多兩個制用,超方便)

夜光燈, L3, R3, 可以後面多兩粒, 一組制用

仲可以選做 O, X , 或 三角制, L3/R3

有埋防滑膠邊, 2.4G 接收

COD6 既 FANS 與否都好, 我超鐘意個手制!!
(任何遊戲合適用, 多個 2.4g 插去 USB 做接收)

講真, 出面買個PS3 原裝手制都要 $280 - $320

呢個超值, 有埋 COMBAT 空投物資個盒
(玩開 CALL OF DUTY系列, 就知咩叫空投物資補給!!)
(CARE-PACKAGE)

真係收藏到抵返!!!!!!

我第一次買周邊配件買到咁開心!!

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
Love_stephy=) 發表於 2009-12-9 00:09:41 | 顯示全部樓層
Nice, 我都好想要呢個手制ar!
memberbilly 發表於 2009-12-9 14:51:04 | 顯示全部樓層
cod 6   有隻係連埋夜視鏡架
memberbilly 發表於 2009-12-10 09:56:04 | 顯示全部樓層
你呢知係2手??咁似我見到呢枝既
http://www.uwants.com/viewthread ... &extra=page%3D1