RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 6860|回復: 39
打印 上一主題 下一主題
收起左側

加入Wii Resort

AMAT 發表於 2010-1-25 00:34:28 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
老婆俾錢買~哈!
因為俾佢O的同事毒佢......

頭先兩個人玩....勁好笑~
有O的GAME佢玩晒,有O的GAME我玩晒.....
都幾好呀,咁先唔會話邊個玩晒嗎~

招待O的朋友上嚟一流~^_^
 樓主| AMAT 發表於 2010-1-25 00:43:29 | 只看該作者
http://www.nintendo.com.hk/sp_clg_03.htm

今次洪金寶呢個廣告真係好成功....吸引咗好多唔會諗佢玩遊戲機O既人,都想買返嚟玩......

至少你叫我老婆會PS3.....佢真係唔會睬我....哈!
迷你谷爆 發表於 2010-1-25 00:49:28 | 只看該作者
http://www.nintendo.com.hk/sp_clg_03.htm

今次洪金寶呢個廣告真係好成功....吸引好多唔會諗佢玩遊戲機O既人,都想買返玩......

至少你叫我老婆會PS3.....佢真係唔會睬我....哈!
AMAT 發表於 2010-1-25 00:43

記得大哥呢個廣告有一輯係一個少女同佢打~
最後少女贏左~跟單整多句"都話你肚腩大嫁啦"~
第一次睇我笑左~
有勇冇謀 發表於 2010-1-25 00:53:59 | 只看該作者
我都差d買左, .....諗深一層, 跟本冇時間玩...都係算啦...
 樓主| AMAT 發表於 2010-1-25 01:02:35 | 只看該作者
記得大哥呢個廣告有一輯係一個少女同佢打~
最後少女贏左~跟單整多句"都話你肚腩大嫁啦"~
第一次睇我笑左~
迷你谷爆 發表於 2010-1-25 00:49

http://www.nintendo.com.hk/sp_cm_05.htm
THIS ONE~^_^
 樓主| AMAT 發表於 2010-1-25 01:03:54 | 只看該作者
我都差d買左, .....諗深一層, 跟本冇時間玩...都係算啦...
有勇冇謀 發表於 2010-1-25 00:53

我老婆都唔見得好多時間玩O架~!哈!

不過可能星期六日晚上玩下咁囉.....

佢都真係恨咗好耐.....睇完吉之島,又去GAME鋪睇.....
我地去GAME鋪睇都睇咗三四個星期啦.....哈哈!

成日都同我講:去買囉~
哈哈!
 樓主| AMAT 發表於 2010-1-25 01:09:25 | 只看該作者
十二個GAME,之後入面再有細GAME.....
劍擊應該係最容易玩....哈!

但佢地果班女人....原來已經研究出必勝O既方法.....所以我同我老婆玩劍擊果到....係一定輸...哈!
斬O野鬥快果到就睇眼明手法,大人細路都OK~哈!

較悶O既係GOLF....學打又煩,打時又煩...最唔鍾意~

另外就係保齡球同射箭都幾好,後者要講求手要定同用小小腦...因為要計風同距離拋物線....

花式跳水玩得好鬼累...哈!仲有單車啦....獨木舟啦~
射籃球都幾似真果個手勢....所以我係贏硬我老婆~哈哈!

老婆玩完都話手好累~哈!好好運動~

OVERALL我O既評價都幾高~^_^
 樓主| AMAT 發表於 2010-1-25 01:12:09 | 只看該作者
迷你谷爆 發表於 2010-1-25 01:22:28 | 只看該作者
CIVICMAN 發表於 2010-1-25 02:40:39 | 只看該作者
孖寶賽車一定要買必玩之作樓主
APPLE 發表於 2010-1-25 10:37:35 | 只看該作者
十二個GAME,之後入面再有細GAME.....
劍擊應該係最容易玩....哈!

但佢地果班女人....原來已經研究出必勝O既方法.....所以我同我老婆玩劍擊果到....係一定輸...哈!
斬O野鬥快果到就睇眼明手法,大人細路都OK~哈!
...
AMAT 發表於 2010-1-25 01:09

上次我地幾個單車友一齊踩去單車版版主新居!
佢好囉吾囉,囉部Wii出來招呼我地........一玩就中毒了......(RCman以經頂吾緊兩日之後就買左

我現在都正計畫緊買Wii......
 樓主| AMAT 發表於 2010-1-25 15:05:48 | 只看該作者
孖寶賽車一定要買必玩之作樓主
CIVICMAN 發表於 2010-1-25 02:40

我唔鍾意玩O的咁唔像真O既賽車....哈!
我要買我就買呢個PS3加最新O既GT......等緊佢出~呵呵!
 樓主| AMAT 發表於 2010-1-25 15:07:39 | 只看該作者
上次我地幾個單車友一齊踩去單車版版主新居!
佢好囉吾囉,囉部Wii出來招呼我地........一玩就中毒了......(RCman以經頂吾緊兩日之後就買左

我現在都正計畫緊買Wii......
APPLE 發表於 2010-1-25 10:37

買啦~落雨天都可以係Wii踩單車~哈哈!
CIVICMAN 發表於 2010-1-25 21:26:53 | 只看該作者
我唔鍾意玩O的咁唔像真O既賽車....哈!
我要買我就買呢個PS3加最新O既GT......等緊佢出~呵呵!
AMAT 發表於 2010-1-25 15:05

但是會玩得大家好開心的趣味賽車GAME(請樓主明白)
 樓主| AMAT 發表於 2010-1-25 21:31:36 | 只看該作者
但是會玩得大家好開心的趣味賽車GAME(請樓主明白)
CIVICMAN 發表於 2010-1-25 21:26

我老婆唔玩O架~
RCman 發表於 2010-1-25 22:34:06 | 只看該作者
買啦~落雨天都可以係Wii踩單車~哈哈!
AMAT 發表於 2010-1-25 15:07

無法,公司左近就有個場買到。
Resort主機套裝$1750
包多同你樣果三樣野$250+$120+130
食左lunch後跌左$2250
hihizaza 發表於 2010-1-25 22:52:54 | 只看該作者
我本來買三部比客人annual dinner抽獎,點知睇睇吓買左四部,一部自己,三部公數!!!
 樓主| AMAT 發表於 2010-1-26 00:43:50 | 只看該作者
無法,公司左近就有個場買到。
Resort主機套裝$1750
包多同你樣果三樣野$250+$120+130
食左lunch後跌左$2250
RCman 發表於 2010-1-25 22:34

同我一樣價囉~哈!

我老婆入手都係1750主機連遊戲,之後多一SET都係同你一樣價~
 樓主| AMAT 發表於 2010-1-26 00:44:24 | 只看該作者
我想問呢,果個Mii如果我去人地到玩,有冇可能話帶過去玩呢?
有NETWORK又可以插咭....係就好囉~哈!
 樓主| AMAT 發表於 2010-1-26 00:45:31 | 只看該作者
哈....我頭先十一點幾係到洗食完糖水O的碗.....一出嚟就見我老婆又係到玩.....

我本來話我唔話瞓覺....結果都係玩咗好多鋪.....哈!

真係好鬼賤格~哈!