RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2445|回復: 7
打印 上一主題 下一主題
收起左側

R620 同 R470 改軸一問 ?

psuser 發表於 2010-2-20 20:12:26 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
我見好多人都話買 R620 好過 R470
其實我係鐘意 R470 因為 2 軸

想問其實直頭買 R470 好定買 R620 改 2 軸好 ?
但如果真係買左 R470。但第二時想轉 3 軸。會唔會好難 ?
tommy1218 發表於 2010-2-20 20:31:41 | 只看該作者
我見好多人都話買 R620 好過 R470
其實我係鐘意 R470 因為 2 軸

想問其實直頭買 R470 好定買 R620 改 2 軸好 ?
但如果真係買左 R470。但第二時想轉 3 軸。會唔會好難 ?
psuser 發表於 2010-2-20 20:12

要加長陣及換孖尾擔,沙扳
330324059 發表於 2010-2-20 22:00:02 | 只看該作者
1# psuser

買620啦 再去車中苦買470龍骨同470沙板同側板就可以滿足你已上的要求
330324059 發表於 2010-2-20 22:08:23 | 只看該作者
仲差單擔的金屬件同直濕 不過都要幾佰銀
 樓主| psuser 發表於 2010-2-21 01:02:39 | 只看該作者
但買 R620 仲要買個 D 野改裝既價錢
唔係買 R470 平 D 再買個 D 改裝野 total 會平 D 咩 ?
Jazz_Wan 發表於 2010-2-21 04:53:36 | 只看該作者
但買 R620 仲要買個 D 野改裝既價錢
唔係買 R470 平 D 再買個 D 改裝野 total 會平 D 咩 ?
psuser 發表於 2010-2-21 01:02

你就算有$都未必有貨俾你, 買r620把啦
330324059 發表於 2010-2-22 01:20:00 | 只看該作者
我的意見係唔雖要動手改 只要換件就可以隨時轉款
有勇冇謀 發表於 2010-2-22 11:47:22 | 只看該作者
要馬兒好, 又要馬兒不吃草, 世事邊有兩全其美?