RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2204|回復: 7
打印 上一主題 下一主題
收起左側

drift車 買TB03D 好定YOKOMO既DRIFT PACKAGE PLUS Type-c 好呢?

fj6300 發表於 2010-5-3 01:25:42 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
drift車 買TB03D 好定YOKOMO既DRIFT PACKAGE PLUS Type-c 好呢?
z96282424 發表於 2010-5-3 01:35:57 | 只看該作者
有buget就肉都無啦, 遲d升級改cs都易d, 用錢就可以解決到~
 樓主| fj6300 發表於 2010-5-3 12:02:22 | 只看該作者
回復 2# z96282424

師兄~姐係TB03D好D??
z96282424 發表於 2010-5-3 12:52:28 | 只看該作者
肉都無==> YOKOMO.....

TB-03D 我都玩緊, 除左CS要自改之外, 都不失為一架好車~
而且TAMIYA 既零件相對地又平好多~
 樓主| fj6300 發表於 2010-5-3 12:57:45 | 只看該作者
咁好啦,我買TB03D啦咁~唔該晒師兄~
仲有野想問咩係CS呀...?
因為本人是新手,咩都唔識唔好見怪
阿彥 發表於 2010-5-3 14:52:52 | 只看該作者
z96282424 發表於 2010-5-3 21:03:42 | 只看該作者
咁好啦,我買TB03D啦咁~唔該晒師兄~
仲有野想問咩係CS呀...?
因為本人是新手,咩都唔識唔好見怪
fj6300 發表於 2010-5-3 12:57

如果用個簡單d既講法, cs(反軑) 姐係你玩飄移玩到一段時間, "升呢"既另一種飄移...
同我樓上所講一樣, 玩tb-03d, 冇cs既零件比你"升呢", 但玩yokomo就有啦
 樓主| fj6300 發表於 2010-5-4 13:22:47 | 只看該作者
哦,明白了,唔該晒呀師兄
不過我琴日去買....搵唔到TB03D.....最後買左R...