RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2802|回復: 11
收起左側

黑雨飛車

cptkirk9 發表於 2010-7-22 23:39:37 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
今晚雖然係黑雨, 但係都玩得好開心, 因為終於發現我支十仔係無壞既
ogre 發表於 2010-7-23 00:25:47 | 顯示全部樓層
咁一定可以跑好時間LA^^
 樓主| cptkirk9 發表於 2010-7-23 01:27:22 | 顯示全部樓層
心理上係快左!
casper 發表於 2010-7-23 09:21:42 | 顯示全部樓層
回復 1# cptkirk9

分享下呀, 唔該^^. 點解話你支十仔係冇壞呢?? 咁我果支呢 >_<... 我昨日都打過電話去環球, 個technican 又係講到冇問題咁... 我之後又再問過其他以前有玩車既朋友, 佢又話係唔係好正常喎, 但佢地玩開大車, 叫我試下reset 晒d 野試下. 但dnano 同十仔都好似冇咩野reset >_<
 樓主| cptkirk9 發表於 2010-7-23 10:11:25 | 顯示全部樓層
Just reset the dnano to default setting through ICS and pair it again.
casper 發表於 2010-7-23 10:25:58 | 顯示全部樓層
回復 5# cptkirk9

多謝分享~~ 你今晚上唔上去呀?? 幫我reset 試下呀唔該 ^^
 樓主| cptkirk9 發表於 2010-7-23 10:33:15 | 顯示全部樓層
Sorry, I can only go there on Saturday.
casper 發表於 2010-7-23 10:49:17 | 顯示全部樓層
回復 7# cptkirk9

Nevermind ^^
 樓主| cptkirk9 發表於 2010-7-23 11:49:44 | 顯示全部樓層
Casper, you can use the ICS cable at the cashier to reset your dnano.
casper 發表於 2010-7-23 23:07:09 | 顯示全部樓層
回復 9# cptkirk9

今晚試左LU...  最後問題係解決唔到既... 不過唔駛怕, 照玩住先 ^^
 樓主| cptkirk9 發表於 2010-7-23 23:18:28 | 顯示全部樓層
Sorry, 幫你唔到
不如.......上新十仔啦!
casper 發表於 2010-7-23 23:47:21 | 顯示全部樓層
回復 11# cptkirk9

傻啦... 駛咩SORRY 喎^^. 我唔會攪支控住了, 諗住練好手車先啦 ^^