RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 11171|回復: 34
收起左側

Spoon FD2 + FF03

夜嬰 發表於 2010-8-10 22:57:45 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
我又整Spoon花...今日急不及待帶佢去走下, 但個中齒KO左...

jypepe 發表於 2010-8-10 23:08:07 | 顯示全部樓層
整得好靚呀~ 請問尾喉係"車殼一部份"定"獨立parts", 好型啊~
RX7FD3S 發表於 2010-8-10 23:47:20 | 顯示全部樓層
我今日都帶左部MRS + FF03去呢到玩喎~不過我玩到2點幾就走左囉~
你部車好靚,如果頭燈轉埋做黑低就仲正
calbee007 發表於 2010-8-11 02:37:07 | 顯示全部樓層
嘩~~勁靚呀~~~~~~~~~~~~~~~
事但 發表於 2010-8-11 03:16:46 | 顯示全部樓層
個中齒有貨未?
Daytona 發表於 2010-8-11 05:25:47 | 顯示全部樓層
Very nice Spoon FD2 racing car but Spoon race car mostly use Car No.95
星野一義 發表於 2010-8-11 08:20:05 | 顯示全部樓層
正呀,睇到我流晒口水.......
Bluemoon 發表於 2010-8-11 10:12:57 | 顯示全部樓層
Woooo..........  成部真車咁樣!!  正呀!!  
 樓主| 夜嬰 發表於 2010-8-11 12:35:17 | 顯示全部樓層
回復 2# jypepe
原裝有跟diffuser...尾喉係貼紙~
 樓主| 夜嬰 發表於 2010-8-11 12:35:57 | 顯示全部樓層
回復 3# RX7FD3S

我昨天三點幾先到...
 樓主| 夜嬰 發表於 2010-8-11 12:37:37 | 顯示全部樓層
回復 5# 事但

我都想知...咁多人掃...好明顯係個齒強度不足...
 樓主| 夜嬰 發表於 2010-8-11 12:40:16 | 顯示全部樓層
回復 6# Daytona

師兄唔好踢爆晒好喎...我懶去整過個張貼紙姐...
kwok7660 發表於 2010-8-11 12:47:28 | 顯示全部樓層
是否 片中 藍頭黃尾o果部呢 ?
見到好好走喎!
http://bbs.rc-evo.com/redirect.p ... o=lastpost#lastpost
 樓主| 夜嬰 發表於 2010-8-11 13:01:33 | 顯示全部樓層
回復 13# kwok7660

好似係喎...但原裝齒比直路唔夠走~
 樓主| 夜嬰 發表於 2010-8-11 13:05:14 | 顯示全部樓層
回復 7# 星野一義

師兄~你頭像果d車殼我都睇到流晒口水...
RX7FD3S 發表於 2010-8-11 15:13:46 | 顯示全部樓層
稻田大二郎 發表於 2010-8-11 17:00:07 | 顯示全部樓層
夜嬰 師兄出品既車殼真係靚~"~
正正正...!
keilinghin 發表於 2010-8-18 23:58:23 | 顯示全部樓層
型到無得彈
[東] 發表於 2010-8-20 14:17:01 | 顯示全部樓層
d油可以厚返d   個殼透光
chan1234 發表於 2010-8-20 14:47:26 | 顯示全部樓層
very nice !!! good job