RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2055|回復: 7
收起左側

EASON + 露雲娜新歌......

AMAT 發表於 2010-8-26 14:40:56 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
完全唔覺得露雲娜O既唱法OUTDATE......

感覺仲好YOUNG FEEL.......
真係唔講唔會知係已經變咗肥私奶O既露雲娜唱.......
topedo 發表於 2010-8-26 14:47:12 | 顯示全部樓層
Rowena Cortes..one of my favorite female singer.
pskyng 發表於 2010-8-26 15:01:08 | 顯示全部樓層
露雲娜. 最喜歡佢首"豆芽夢".
 樓主| AMAT 發表於 2010-8-26 22:58:59 | 顯示全部樓層
幾好呀~
http://www.youtube.com/watch?v=R2MjjgkRBHI
http://www.youtube.com/watch?v=BFdvMQT7Qt0&feature=channel

不過聲同身形真係幾分裂~哈~

我諗緊如果佢真係返出嚟唱......會唔會又形成另一種新O既潮流風呢?哈!
wingky 發表於 2010-8-27 11:44:47 | 顯示全部樓層
首歌幾好聽...:)
dwing 發表於 2010-8-28 02:16:06 | 顯示全部樓層
ericsky 發表於 2010-8-30 01:14:07 | 顯示全部樓層

露雲娜的感覺依然停留在80年,咁多年冇見真人,胖了不少,但 千年女王  一曲仍然好聽。

瘦返應該冇問題,肥唔緊要,唔好  巢皮  就得。
salim 發表於 2010-9-10 22:07:06 | 顯示全部樓層
Don't expect too much for a 40 something female...