RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: maxchow
打印 上一主題 下一主題
收起左側

今日好險,差 D tot 車

Bridgestone22 發表於 2010-9-29 17:40:11 | 只看該作者
只有心存歪念才被嚇跑....
pskyng 發表於 2010-9-29 18:54:05 | 只看該作者

就之前李超人冠名醫學院有較多反對外(不只學生反對的). 我不覺得是"通常".  而把政府公共設施以私人損贈作比喻. 我諗. 公私分明會好0的.
http://www.inmediahk.net/node/33220

面對近期狀況, 民眾情緒? 你看看那RC在10月1日 (真) book場. 有冇一個師兄會post 罵? 當然不會吧.  
http://bbs.rc-evo.com/viewthread.php?tid=189650&extra=page%3D1
正所謂"理直氣壯", 有道理何須害怕. 反之.理虧者只會愈描愈黑.
sunday 發表於 2010-9-29 20:49:05 | 只看該作者
和你的討論還是理性的, 是樂事
畢竟我們都是局外人
相反
樓上 #21 果位前"該會"會員 bridgestone22,
早前正正係搞風搞雨,
遭"該會"隔扯; 如今就利用事件
經常出來說三道四, 公報私仇
既 醜陋 窳劣 而言論亦係不得人心的

俺就是看不起這種 跳樑小丑
3rock3rock 發表於 2010-9-29 21:39:29 | 只看該作者
小丑
Interesting
Bridgestone22 發表於 2010-9-30 01:07:07 | 只看該作者
SORRY,我都是局外人,亦不是你講那位"隔扯"會員!重有你講嘢真係好無 POINT......,希望你下次講嘢之前最好分清黑白是非;況且我亦無興趣再就這件事和你討論。唔介意講多一句,"真理係越辨越明"嘅!
sunday 發表於 2010-9-30 09:50:27 | 只看該作者
真理越辨越明 ?
歷史 亦係從越遠看越清楚