RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: mansme
打印 上一主題 下一主題
收起左側

買遙控坦克車金屬帶好還是膠帶好?

樓主| mansme 發表於 2010-12-4 09:22:51 | 只看該作者
遙控坦克...絕大部份係用電, 燒油嘅可惜大部份聽落似剪草機, 除咗1/3果幾架行油就真係正呵呵
...
hatakashi 發表於 2010-12-1 08:11 [url=http://bbs.rc-evo.com/redirect.php?goto=findpost&pid=1818656&ptid=194798]

登錄/註冊後可看大圖
[/url]

哦~~原來咁分嘅,都分得幾子細bor~....
呀~我好有興趣知你那架巨形係那個tank比例?係咪金屬製品...在外國訂返嚟?! 而成套嘢裝備要洗幾多錢呀
hatakashi 發表於 2010-12-4 09:33:28 | 只看該作者
架野係1/4, 唔係金屬, 路輪同履帶係, 其他係玻璃纖維, 係英國買的
全套大約係12萬
 樓主| mansme 發表於 2010-12-4 09:45:24 | 只看該作者
mansme :
你話剪草機改個種係咪 : http://www.youtube.com/watch?v=-3bKrUf-w6s&feature=related

回復:
    係呀~^^

hong8086 發表於 2010-11-29 18:38

點解外國人可以咁投入.., 技術超高哦~而且發展得咁普及,好似係人都識改裝咁......而我哋本地卻很少見到有人可以如此大改裝,都不明香港是缺少了甚麼?不知道我們內地又有沒有技述去搞這方面的嘢呢
hatakashi 發表於 2010-12-4 09:50:41 | 只看該作者
因為不少香港人喜歡速度!!
而且位置有限呢
 樓主| mansme 發表於 2010-12-4 10:01:23 | 只看該作者
因為不少香港人喜歡速度!!
而且位置有限呢
hatakashi 發表於 2010-12-4 09:50

哦~都係嘅~大多數人愛剌激..要快~要第一!!! ,但我又覺得得個快字,對我嚟講反而缺少了樂趣,唔知係咪我自己反應遲純