RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1493|回復: 8
打印 上一主題 下一主題
收起左側

你覺得AVANTAGE差機係咪MUCH MORE造呢?

AMAT 發表於 2006-8-15 17:10:51 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
O的MODE又係咁樣.....係AVANTAGE叫做多咗個LI-PO......
又係同一樣DISPLAY,同一樣O既按鈕......又要係MADE IN KOREA......

我覺得應該係同一間廠造.....或者係ORION搵MUCH MORE ODM........
oasc 發表於 2006-8-15 17:14:22 | 只看該作者
原帖由 AMAT 於 2006-8-15 17:10 發表
O的MODE又係咁樣.....係AVANTAGE叫做多咗個LI-PO......
又係同一樣DISPLAY,同一樣O既按鈕......又要係MADE IN KOREA......

我覺得應該係同一間廠造.....或者係ORION搵MUCH MORE ODM........

都唔出奇呀!你係唔係想買機啫?
 樓主| AMAT 發表於 2006-8-15 17:15:25 | 只看該作者
原帖由 oasc 於 2006-8-15 17:14 發表

都唔出奇呀!你係唔係想買機啫?

我想買果部單粒差果部~!哈~!

諗過都係唔買YOKOMO,風聞麻麻喎.....哈!
oasc 發表於 2006-8-15 17:20:59 | 只看該作者
原帖由 AMAT 於 2006-8-15 17:15 發表

我想買果部單粒差果部~!哈~!

諗過都係唔買YOKOMO,風聞麻麻喎.....哈!

但果部只可差 4至6 cell,冇單一粒差,放電只得10A.又唔可以叉Li-ion.$3xxx喎!
 樓主| AMAT 發表於 2006-8-15 17:23:56 | 只看該作者
原帖由 oasc 於 2006-8-15 17:20 發表

但果部只可差 4至6 cell,冇單一粒差,放電只得10A.又唔可以叉Li-ion.$3xxx喎!

所以我係打算一部ADVANTAGE,一部果部機~!哈!

放電用MUCH MORE或TEAM ORION放電板嗎~!我都有TEAM ORION放電板.
oasc 發表於 2006-8-15 17:28:45 | 只看該作者
原帖由 AMAT 於 2006-8-15 17:23 發表

所以我係打算一部ADVANTAGE,一部果部機~!哈!

放電用MUCH MORE或TEAM ORION放電板嗎~!我都有TEAM ORION放電板.

ADVANTAGE 都 OK o架,放電機我會等(串你地)Trinity果部.不過唔知幾時有呢?
 樓主| AMAT 發表於 2006-8-15 17:29:55 | 只看該作者
原帖由 oasc 於 2006-8-15 17:28 發表

ADVANTAGE 都 OK o架,放電機我會等(串你地)Trinity果部.不過唔知幾時有呢?

未出前咪MUCH MORE住先囉~!呵!
oasc 發表於 2006-8-15 17:33:51 | 只看該作者
原帖由 AMAT 於 2006-8-15 17:29 發表

未出前咪MUCH MORE住先囉~!呵!

我有部垃圾SmartTray,用住先啦!呢排好了小玩電車,咪等下先囉!
crusaderlyf 發表於 2006-8-15 20:43:26 | 只看該作者
MUCH MORE噪音太大,好顶唔顺