RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: AMAT
打印 上一主題 下一主題
收起左側

YOKOMO終於有新車啦!MR-4BX!

樓主| AMAT 發表於 2006-2-21 23:17:30 | 只看該作者
原帖由 minimini 於 2006-2-21 23:13 發表

如果跟嘅料好似幅相咁齊, 我諗要三千幾先得............你諗吓部 MR 4 BC full option 版賣 $2100, Lazer ZX 5 都差唔多二千..........而家部 BX 正咁多.........冇可能二千幾咁平...........如 ...

BD同LCG都係FULL OPTION都唔駛成三千幾......哈,我諗唔會咁狼呀!哈哈!
miniz 發表於 2006-2-21 23:19:41 | 只看該作者
原帖由 Skyline 於 2006-2-21 09:16 發表
W ooooo ....  year 2006 = Electric Buggy + Gas Truggy world ...  

yeah but you forget add mini EP buggy and Truggy keke
minimini 發表於 2006-2-21 23:23:01 | 只看該作者
原帖由 AMAT 於 2006-2-21 23:17 發表

BD同LCG都係FULL OPTION都唔駛成三千幾......哈,我諗唔會咁狼呀!哈哈!

咁不嬲都係 buggy 貴過 touring o架啦..........我諗 yokomo 應該會好似以前出咗 MX 4 先, 然後再出一款平少少嘅 MR 4 BC...... (MX 4 廣坂揸......MR 4 BC 鈐木浩揸......)
天照 發表於 2006-2-24 10:32:26 | 只看該作者
出價錢啦~!哈!

成70350YEN!哈!三月中發售!
minimini 發表於 2006-3-1 23:05:54 | 只看該作者
等到頸都長..........不過最大隱憂係代理嘅零件 support...........你知啦........."GoGo"佢如果冇返 parts 真係企咗喺度o架, 唔通吓吓日本訂咩.............
minimini 發表於 2006-3-6 23:32:19 | 只看該作者
今日我問咗呀 Max, 佢話部車四月左右到貨, 約三千幾.......
 樓主| AMAT 發表於 2006-3-6 23:32:51 | 只看該作者
原帖由 minimini 於 2006-3-6 23:32 發表
今日我問咗呀 Max, 佢話部車四月左右到貨, 約三千幾.......

SWEET~!
minimini 發表於 2006-3-6 23:48:17 | 只看該作者
其待 & 必買..........係爭在買唔買多一部收藏啫........不過呢期窄窄哋.........都係睇定 d 先.........

今期 RC Sport 有介紹, 超正..........

樓主| AMAT 發表於 2006-3-6 23:50:13 | 只看該作者
原帖由 minimini 於 2006-3-6 23:48 發表
其待 & 必買..........係爭在買唔買多一部收藏啫........不過呢期窄窄哋.........都係睇定 d 先.........

今期 RC Sport 有介紹, 超正..........

一早都睇中佢~!嘿!
Skyline 發表於 2006-3-7 09:12:46 | 只看該作者
香港唔知會唔會有 EP Buggy 大賽呢?
 樓主| AMAT 發表於 2006-3-7 09:30:55 | 只看該作者
原帖由 Skyline 於 2006-3-7 09:12 發表
香港唔知會唔會有 EP Buggy 大賽呢?

咁就要睇香港有冇場PROMOTE喇.....香港得果個一個BUGGY場.....都唔知仲係咪到添...哈!
minimini 發表於 2006-3-12 23:59:19 | 只看該作者
照睇 "GoGo" 應該都仲係集中在 1/10 touring 方面, 你睇之前部 YZ 10 同埋 MR4 BC 有幾 "流行" 就知啦......而且佢都冇咁多飾櫃放 parts 啦......

樓主| AMAT 發表於 2006-3-14 04:16:30 | 只看該作者
原帖由 minimini 於 2006-3-12 23:59 發表
照睇 "GoGo" 應該都仲係集中在 1/10 touring 方面, 你睇之前部 YZ 10 同埋 MR4 BC 有幾 "流行" 就知啦......而且佢都冇咁多飾櫃放 parts 啦......

唔係喎!佢有放BC PARTS出嚟O架!同埋BC PARTS其實部份係同MR4TC SP共通嗎!

宜家放係入門口左手邊果堆地攤O野,部份係BC PARTS嚟.
minimini 發表於 2006-3-14 23:38:50 | 只看該作者
原帖由 AMAT 於 2006-3-14 04:16 發表

唔係喎!佢有放BC PARTS出嚟O架!同埋BC PARTS其實部份係同MR4TC SP共通嗎!

宜家放係入門口左手邊果堆地攤O野,部份係BC PARTS嚟.

嗰堆嘢我 "抄" 過 lu.....大部份有用嘅 parts 都俾人買哂啦.......起碼 A 臂萬向都買唔到......
 樓主| AMAT 發表於 2006-3-16 11:42:03 | 只看該作者
原帖由 minimini 於 2006-3-14 23:38 發表

嗰堆嘢我 "抄" 過 lu.....大部份有用嘅 parts 都俾人買哂啦.......起碼 A 臂萬向都買唔到......

等BX啦~!哈哈!
 樓主| AMAT 發表於 2006-3-16 11:42:53 | 只看該作者
BX會係今個月16日正式推出!即係今日已經街有得賣啦!~

等偉高的話.....我諗一個月後到可能會車車到~!嘿!

想快搵LEOCHAN OREDER啦~!嘿嘿!
minimini 發表於 2006-3-16 23:19:00 | 只看該作者
原帖由 AMAT 於 2006-3-16 11:42 發表
BX會係今個月16日正式推出!即係今日已經街有得賣啦!~

等偉高的話.....我諗一個月後到可能會車車到~!嘿!

想快搵LEOCHAN OREDER啦~!嘿嘿!

how much if I order from LeoChan ??
when will it arrive ??
minimini 發表於 2006-3-22 22:30:29 | 只看該作者
今日有貨啦.........盛惠 $4300 大洋.........
binary 發表於 2006-3-23 09:51:27 | 只看該作者
原帖由 minimini 於 2006-3-22 22:30 發表
今日有貨啦.........盛惠 $4300 大洋.........

嘩!咁貴!  
cman-007 發表於 2006-3-27 09:25:03 | 只看該作者
嘩手功一流...... 勁正....