RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 5127|回復: 32
收起左側

上水MXCLUB场第二次修改效果图

MXCLUB 發表於 2011-2-4 19:39:09 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

请大家提出宝贵意见和建议,谢谢

第二次修改

第二次修改

第二次修改

第二次修改

第二次修改

第二次修改

第二次修改

第二次修改
sai20092001 發表於 2011-2-4 19:54:49 | 顯示全部樓層
請問係上水邊度?
Q太郎 發表於 2011-2-4 19:55:03 | 顯示全部樓層
靚到唔知掂算,睇黎我部新車要係度處女航先得,
請問初八開唔開?
Marco明 發表於 2011-2-4 19:59:31 | 顯示全部樓層
真係靚左好多.....thx angus~~~
 樓主| MXCLUB 發表於 2011-2-4 20:09:13 | 顯示全部樓層

谢谢大家支持mxclub会以全力创造最完美的buggy场!
powis 發表於 2011-2-4 20:09:41 | 顯示全部樓層
Good job Angus!!
powis 發表於 2011-2-4 20:12:00 | 顯示全部樓層
Will there be more tables and chairs for us as i predict tomorrow will have many people come!?
euro614 發表於 2011-2-4 20:12:32 | 顯示全部樓層
興仔,星期日我又黎喇.
Marco明 發表於 2011-2-4 20:17:45 | 顯示全部樓層

我有少少提議~
1. 直路尾加返個欄好d.....等d車唔好亂咁轉入去.....因為果度要加速上jump
2. 左面大彎用車呔擺會好阻住視線.....有時連架1:8 buggy都睇唔到....可以既話轉用粗喉會好d又美觀d
bigheman 發表於 2011-2-4 20:29:36 | 顯示全部樓層
Well done!! Great job!!! Can you have it point on Google Map? Would love to come visit.
 樓主| MXCLUB 發表於 2011-2-4 20:29:58 | 顯示全部樓層
今天已營業中,歡迎來MX CLUB 爽番轉…
查詢電話97118003 興仔
ZeroKwok 發表於 2011-2-4 20:56:43 | 顯示全部樓層
今天已營業中,歡迎來MX CLUB 爽番轉…
查詢電話97118003 興仔
MXCLUB 發表於 2011-2-4 20:29

興哥, 細場整得好靚喎.... 下星期要再來試下先得....  那麼大場幾時有得試呀?
 樓主| MXCLUB 發表於 2011-2-4 21:02:07 | 顯示全部樓層
驚喜會隨時出現…哈哈!
 樓主| MXCLUB 發表於 2011-2-4 21:04:37 | 顯示全部樓層
粗喉已訂左…在下週搞好…
Q太郎 發表於 2011-2-4 21:10:56 | 顯示全部樓層
最好加多啲紅泥就好啦!
speedstar 發表於 2011-2-4 21:13:13 | 顯示全部樓層
要去買番架shortcourse賀一賀新場
 樓主| MXCLUB 發表於 2011-2-4 21:14:41 | 顯示全部樓層
有難度…嘻嘻
raman9551 發表於 2011-2-4 21:55:02 | 顯示全部樓層
靚到咁唔去真係對唔住自己呀!星期日我要去玩呀......................掂呀
光丑猶仗凡 發表於 2011-2-4 22:16:26 | 顯示全部樓層
太正la~~
加油!!mx club~~
duncan520 發表於 2011-2-4 22:17:12 | 顯示全部樓層
與仔,直路多,無彎