RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: AMAT
打印 上一主題 下一主題
收起左側

又有田宮電單車模型想買~

cedricho 發表於 2011-5-13 13:40:50 | 只看該作者
回復 AMAT 的帖子

係咩, 我無講過我有第一手資料wor.
好似係你講
""但係就會令個用家欠缺O左路感.""
我以為你渣過tim.
都吾止我一個人問你呢個問題.
哈哈, 你都幾有趣. 或者可以叫做可笑.
 樓主| AMAT 發表於 2011-5-13 13:45:38 | 只看該作者

我都冇講過話我係第一手資料喎~

既然大家都唔係揸過,即係大家O既意見都冇話邊個一定O岩.
因為大家都係引用一O的揸過O既人意見.
似乎大家都係行家,都係吹水唧~

不過你就似乎吹水之餘對人亦都唔客氣咁解.
我可唔可笑冇乜問題,不過閣下禮貌亦相對欠奉,無論是否確實都先出言侮辱O左人先.

cedricho 發表於 2011-5-13 13:55:02 | 只看該作者
回復 AMAT 的帖子

睇情況啦.
吹水吾扶咀果d, 我不嬲都吾比面架wor.
 樓主| AMAT 發表於 2011-5-13 14:02:36 | 只看該作者
cedricho 發表於 2011-5-13 13:55
回復 AMAT 的帖子

睇情況啦.

咁我同你講,你唔好再有下一次喇.

24. 任何經常性張貼會導致非善意或非正面討論文章之版友,版主有權即時停止其會員戶口,而不會作任何通知(2008年2月5日加入)
26. 任何蓄意向版友或版主作言語上之挑釁行為者,將會被警告,警告超過一次仍不改善之人仕將會被停止會員戶口.(2011年3月9日加入)

更重要一點,你連人地係吹水定真係見過問過都未知都咁做,即係你根本就唔係以理性態度去處事,
如果你咁樣對其他版友,我地一樣會停止你會員戶口.

唔係你唔鍾意人就可以用言語去挑釁人,無論係版友定係版主.
cedricho 發表於 2011-5-13 14:08:00 | 只看該作者
回復 AMAT 的帖子

吹水吾係去吹水區架咩?
我想問, 吹水區有咩用?
呢度好似係叫做討論版wor.
吾係咩?
 樓主| AMAT 發表於 2011-5-13 14:09:51 | 只看該作者
cedricho 發表於 2011-5-13 14:08
回復 AMAT 的帖子

吹水吾係去吹水區架咩?

係休閒討論區內O既文章,都係會有吹水成份.

休閒討論區都係屬於吹水區O既一部份嚟.

唔可以吹水O既,係技術討論區.
cedricho 發表於 2011-5-13 14:13:37 | 只看該作者
回復 AMAT 的帖子

自尊心好重的人.
少少事都話人地挑釁你.
我想問, 其他網友就向你投訴, 再由你定奪誰是誰非.
咁你要向邊位投訴?
定係你一個人話曬事架?
 樓主| AMAT 發表於 2011-5-13 14:20:09 | 只看該作者
cedricho 發表於 2011-5-13 14:13
回復 AMAT 的帖子

自尊心好重的人.

小小事就話人挑釁你?

首先,我想問,邊個話人老吹?邊個話人唔知係咪長期住火星O既地球人呢?

我有冇咁話過你呢?

如果,你認為呢O的係你家常便話,而並非挑釁,你不如試下出街咁同人講下,
又或者試下俾人咁話你,你會有咩感受呢?

知唔知咩叫做挑釁?

如果你認為我呢O的投訴不成立,是否即係大家可以蓄意咁挑釁本人,
而本人又唔可以定奪是否挑釁,本人又要搵第三者去睇呀?

自尊心人皆有之,但唔等如可以隨便咁去講O的挑釁說話後,又話人乜你自尊心咁重,講下笑都唔得.
我有冇攞你講笑?我係回覆有冇講O的傷閣下自尊說話!?

呢O的叫做閣下完全唔識得咩叫尊重人.

就係因為大家都唔認識對方,更唔知人地性格同底線,所以唔應該成日攞住以為咩講笑呀,不嬲咁講開O既態度,
用一O的挑釁或帶侮辱性O既說話對人.家陣我同你好熟?

我冇攞你開玩笑,你攞我嚟開玩笑?
你憑咩可以用一個咁O既態度嚟對人?
人地係你下屬?人地係你家人?
我想問,你憑咩!?

言論自由不等如可以隨便攞人地嚟開玩笑.

如果你認為言論自由可以攞嚟開玩笑,我可否攞你嚟開玩笑?
cedricho 發表於 2011-5-13 14:27:10 | 只看該作者
回復 AMAT 的帖子

我第一次同意你的說話啦.
係wor, 點解我要咁做呢.
但你都未答我問d野wor
 樓主| AMAT 發表於 2011-5-13 14:30:12 | 只看該作者
cedricho 發表於 2011-5-13 14:27
回復 AMAT 的帖子

我第一次同意你的說話啦.

問:定係你一個人話曬事架?

答:係!
cedricho 發表於 2011-5-13 14:32:48 | 只看該作者
回復 AMAT 的帖子

好大權wor.
咁由今日開始你係吾係會好留意我架?
cedricho 發表於 2011-5-13 15:20:50 | 只看該作者
回復 AMAT 的帖子

""你憑咩可以用一個咁O既態度對人?
人地係你下屬?人地係你家人?
我想問,你憑咩!?""

係咩, 我對下屬, 家人.
一定會好lor.
對家人, 一定要好. 因為係家人.
對下屬, 都要好, 如果吾係, 點管佢地. 點叫佢地做野.
哈哈哈哈
我憑咩, 就係憑咩都吾係lor.
呢個答案你點睇?
達人 發表於 2011-5-13 23:21:20 | 只看該作者
cedricho 發表於 2011-5-13 09:25
回復 AMAT 的帖子

路面感平路同灣路都吾同啦.

佢之前話自己揸TOYOTA PICNIC
達人 發表於 2011-5-13 23:39:18 | 只看該作者
cedricho 發表於 2011-5-13 15:20
回復 AMAT 的帖子

""你憑咩可以用一個咁O既態度鈬對人?

cedricho我非常十卜你今次同佢既對話,容許我同你講"你好野",不過算把啦......你永遠唔會夠佢講,佢既知識大多數都唔係自己得返泥,係呢度只有佢岩冇人岩,呢度既吹水區真係唔可以吹水嫁,不要浪費你的時間及不要教佢咁多野,所有野都係佢識你唔識,佢一時一樣!你睇返之前既回復及佢買車既post你就明,佢唔會特別留意你,呢度只有一個人同佢岩嘴型,佢要ban你既都唔會同你講,但唔佢唔岩聽既就一定會話你,所以你死心啦.....
cedricho 發表於 2011-5-14 09:22:46 | 只看該作者
回復 達人 的帖子

邊個WIN, 邊個LOSS, 今次好明顯
真係好得意, 之前有人出個POST, 內容涉及一D敏感內容(三級)
佢就話呢D POST通常會引致三級討論. 就KILL左POST
佢尋日又自己開左一個相似POST.

而家慢爬果度無曬人.
咩都無得睇. 無野做, 咪同佢傾下計LOR.
佢又越講越嬲, 佢越嬲我又係要再講.
咁就講左咁多啦.

達人師兄, 幾時先有機會出車跟你學下野呀
達人 發表於 2011-5-14 16:50:12 | 只看該作者
回復 cedricho 的帖子

慢爬果面我諗會停一排
cedricho 發表於 2011-5-15 10:35:23 | 只看該作者
回復 達人 的帖子

收到.
THANKS
cedricho 發表於 2011-5-15 21:44:54 | 只看該作者
樓主點解吾見左人?
ken1998wwe 發表於 2011-6-12 19:08:29 | 只看該作者
型呀