RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3316|回復: 10
收起左側

皇級聖鬥士聖衣登場!

AMAT 發表於 2011-5-18 14:03:13 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
http://tamashii.jp/special/scm/saint_crown/index.html

1/6 SIZE~即係超精細~
 樓主| AMAT 發表於 2011-5-18 14:05:04 | 顯示全部樓層

登錄/註冊後可看大圖

http://tamashii.jp/special/scm/saint_ex/index.html
仲有聖衣神話EX.........

今次不單止FORM靚O左,活動能力仲高O左,同埋表情亦都多O左.........

我成日都想買水瓶......宜家又要等佢出EX版先考慮囉......哈!
Wayne~~ 發表於 2011-5-18 15:20:50 | 顯示全部樓層
真係好正播!
咁同之前呢 SIZE 一唔一樣架,我唔記得係咪 1/6 ,太耐冇睇玩具....
2011-05-18 15.34.45.jpg
 樓主| AMAT 發表於 2011-5-18 15:22:57 | 顯示全部樓層
Wayne~~ 發表於 2011-5-18 15:20
真係好正播!
咁同之前呢 SIZE 一唔一樣架,我唔記得係咪 1/6 ,太耐冇睇玩具....

1/6應該係ACTION FIGURE SIZE.....即係仲大隻......
Wayne~~ 發表於 2011-5-18 15:28:06 | 顯示全部樓層
AMAT 發表於 2011-5-18 15:22
1/6應該係ACTION FIGURE SIZE.....即係仲大隻......

咁真係一兩隻就爆櫃,近年出返好多比例細 d o既玩具多,SIC 等等,返而呢次出再大!
724811 發表於 2011-5-19 20:44:13 | 顯示全部樓層
Wayne~~ 發表於 2011-5-18 15:20
真係好正播!

好正呀師兄
吃喝玩樂 發表於 2011-5-19 23:49:39 | 顯示全部樓層
回復 Wayne~~ 的帖子

可以講唔一樣
d.s 發表於 2011-5-21 07:25:39 | 顯示全部樓層
1/6係正,但係有錢買都冇位擺.......
d.s 發表於 2011-5-21 07:27:45 | 顯示全部樓層
Wayne~~ 發表於 2011-5-18 15:28
咁真係一兩隻就爆櫃,近年出返好多比例細 d o既玩具多,SIC 等等,返而呢次出再大!

唉....你有櫃可爆都還好,我連擺出嚟都唔敢呀陰公.....
Wayne~~ 發表於 2011-5-21 09:23:20 | 顯示全部樓層
d.s 發表於 2011-5-21 07:27
唉....你有櫃可爆都還好,我連擺出嚟都唔敢呀陰公.....

我 d 玩具係晒床下底
只有呢 d 可以出到黎,金毛獅王係我多年前最想佢出o既合金.......但而家下下仟九幾銀!!
黑目 發表於 2011-5-23 00:02:31 | 顯示全部樓層
神話都未儲完,又有新野