RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2869|回復: 11
收起左側

MINI HIGHROLLER~想請問各位ching.......

戰友 發表於 2011-5-20 10:59:26 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
買咗呢架嘢1年,玩左5,6次,問題常出在2支萬向同珠义上,在健全買了1个珠义$2xx,但比原裝短小小,用唔到,拎去俾佢整3个月冇消息,攞番到而家都差不多半年了,而家想問吓各ching有冇其他地方可買到零件搞番好佢有得玩.THX!
tonyho88888 發表於 2011-5-21 09:35:05 | 顯示全部樓層
回復 戰友 的帖子

放棄吧!...c-hing!!
 樓主| 戰友 發表於 2011-5-21 15:05:24 | 顯示全部樓層
噤大鑊.最慘巳換了很多零件,今次損失惨重了,估唔到口甘大間廠會出口甘嘅廢物嚟呃錢,重要係第一部遙控車.唉..............................................
Dsikk 發表於 2011-5-21 15:37:34 | 顯示全部樓層
Team losi?
pma 發表於 2011-5-21 17:01:45 | 顯示全部樓層
What's the problem in original parts?
You may share with c-hings and look for their solutions.
BUNNYYUEN 發表於 2011-6-24 00:30:43 | 顯示全部樓層
乜野廠既車,狗骨長几多mm直徑几多,睇下幫吾幫到你
 樓主| 戰友 發表於 2011-7-9 11:22:05 | 顯示全部樓層
Team losi MINI HIGHROLLER,18仔,狗骨應該是48mm長左右. 謝謝ching幫忙!
miyavi69 發表於 2011-7-10 02:02:28 | 顯示全部樓層

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

or

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

?
maybe i can help you~
 樓主| 戰友 發表於 2011-7-10 17:13:37 | 顯示全部樓層
我就是買不到最下面那對萬向,第三幅圖那个是否件珠义的東西巳裝上車了,ching你有嗎?有的話可商議一下.THX!
yyy92968 發表於 2011-9-23 15:23:06 | 顯示全部樓層
BUNNYYUEN 發表於 2011-11-26 23:16:21 | 顯示全部樓層
去置樂睇下有冇零仲件
r003 發表於 2011-11-29 05:09:30 | 顯示全部樓層
回復 戰友 的帖子

千萬不要到鍵全買野.
果隻四眼仔專門老點.