RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 5272|回復: 23
收起左側

又一個核突幪面超人......KAMEN RIDER FOURZE

AMAT 發表於 2011-8-5 11:55:25 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
http://www.tv-asahi.co.jp/fourze/

登錄/註冊後可看大圖

尖不甩頭幪面超人.......真肉酸........
 樓主| AMAT 發表於 2011-8-5 11:56:25 | 顯示全部樓層
九月四日上.....即係OOO應該今個月會完結........
dendrobium 發表於 2011-8-5 11:59:56 | 顯示全部樓層
變下身就會型吧=.=
初初RX ,black用蟑螂做原型...都俾人覺得樣衰嘔心....現在反而最受歡迎果個....
 樓主| AMAT 發表於 2011-8-5 12:10:12 | 顯示全部樓層
dendrobium 發表於 2011-8-5 11:59
變下身就會型吧=.=
初初RX ,black用蟑螂做原型...都俾人覺得樣衰嘔心....現在反而最受歡迎果個....

咩蟑螂呀......係蝗虫呀.......

呢個我覺得係復古.....似天地雙龍個頭......哈!

更不可思議O既係......麻宮騎亞有份參與設計......唔係呀化!?
pl 發表於 2011-8-5 12:17:43 | 顯示全部樓層

好似"姦"角....個D蝦兵蟹將...
dendrobium 發表於 2011-8-5 12:18:24 | 顯示全部樓層

Black係用蟑螂做原型的
RX先係蝗虫~

登錄/註冊後可看大圖

euro614 發表於 2011-8-5 12:24:19 | 顯示全部樓層
AMAT 發表於 2011-8-5 12:10
咩蟑螂呀......係蝗虫呀.......

呢個我覺得係復古.....似天地雙龍個頭......哈!

我就係覺得佢似以前有套超人片,兩個其中一個,但醒唔係個名..

無錯,天地雙龍...
nwm 發表於 2011-8-5 12:24:47 | 顯示全部樓層
好有高登FEEL~
kkchung 發表於 2011-8-5 13:20:30 | 顯示全部樓層
會先在劇場版 仮面ライダーオーズ WONDERFUL 將軍と21のコアメダル 和OOO同場境出現,預告片出場時先失下;尖頭插地下。
 樓主| AMAT 發表於 2011-8-5 14:24:34 | 顯示全部樓層
dendrobium 發表於 2011-8-5 12:18
Black係用蟑螂做原型的
RX先係蝗虫~

black都係蝗虫嚟o架........
唔知你係邊到睇返嚟.......你呢個料一定係流.

因為我有幪面超人百科全書講每個超人個造型係邊到嚟.

chacha 發表於 2011-8-5 14:49:20 | 顯示全部樓層
都係0個句一蟹不如一蟹
edwardchow1 發表於 2011-8-5 15:08:23 | 顯示全部樓層
i like it. it is so handsome~~
bei6266 發表於 2011-8-5 19:31:41 | 顯示全部樓層
最形都係V3.
椰禮 發表於 2011-8-5 20:32:26 | 顯示全部樓層
玩完3個coins到玩ps既圓、四方、三角型、x制
 樓主| AMAT 發表於 2011-8-5 21:20:47 | 顯示全部樓層
椰禮 發表於 2011-8-5 20:32
玩完3個coins到玩ps既圓、四方、三角型、x制

無錯~你真眼利~
椰禮 發表於 2011-8-5 23:31:43 | 顯示全部樓層

玩完左右"對稱"同圓形物,又見佢有X同三角形,9成9都係PS制
可能佢之後會有KEYBROAD制既RIDER都未定
PS:仲要設計上有"神魂合體""電童"果種手肩同小腿
 樓主| AMAT 發表於 2011-8-6 11:44:54 | 顯示全部樓層
椰禮 發表於 2011-8-5 23:31
玩完左右"對稱"同圓形物,又見佢有X同三角形,9成9都係PS制
可能佢之後會有KEYBROAD制既RIDER都未定 ...

冇KEYBOARD,但佢腰帶位係有個手制CONTROLLER O既JOYSTICK.......
椰禮 發表於 2011-8-6 16:54:11 | 顯示全部樓層
AMAT 發表於 2011-8-6 11:44
冇KEYBOARD,但佢腰帶位係有個手制CONTROLLER O既JOYSTICK.......

我指e隻之後再出既話
jacky720 發表於 2011-8-7 04:38:49 | 顯示全部樓層
有某本雜誌呢期都有講到!
soniccat 發表於 2011-8-8 11:33:55 | 顯示全部樓層
似奸角多D !