RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: garywong5368
收起左側

直接寄日本KO update

seven 發表於 2011-9-1 15:48:26 | 顯示全部樓層
 樓主| garywong5368 發表於 2011-9-1 15:53:55 | 顯示全部樓層
回復 hardmankam 的帖子

環球是收100 help u send to Japan 但佢話2個月左右,我心諗痴線,但就免維修費,
 樓主| garywong5368 發表於 2011-9-1 16:06:15 | 顯示全部樓層
各位記得付款是用paypal
 樓主| garywong5368 發表於 2011-9-1 17:59:50 | 顯示全部樓層
回復 seven 的帖子

師兄岩岩寄左支1仔UR, 同兩個901S過去整
KO收幾錢?
RCK 發表於 2011-9-8 01:43:15 | 顯示全部樓層
回復 garywong5368 的帖子

ching your ex10 now in jv is ok?
寇仲 發表於 2011-11-3 15:40:20 | 顯示全部樓層
想問師兄修理結果點?
justinwan 發表於 2011-11-6 01:48:46 | 顯示全部樓層
garywong5368 發表於 2011-9-1 12:43
KO EX10 2.4 RF-901S 對不到頻問題
小弟用EX10 2.4 in JV 好難對頻,要離好遠先對到
所以Email 去小下 ...

仲送日文報紙..
cwyip 發表於 2011-11-18 14:30:22 | 顯示全部樓層
請問是否只買一個月都照維收費,我有野想寄
lcman 發表於 2011-12-20 03:22:57 | 顯示全部樓層
維修其間未無得玩?FHSS module是否合EX10 Helios 用?
magic_pro2004 發表於 2011-12-20 14:12:13 | 顯示全部樓層
EX10 Helios  要用 FH - 903 module、新款 EX10 EURUS 就用 FH - 904 module!
c290616778 發表於 2012-3-1 10:02:34 | 顯示全部樓層
我系大陆玩家 都系同楼主一样既控 但系我地大陆发EMS过日本估计要300RMB 而且我个901S可能坏左 甘包埋维修费不就非常贵?有无朋友可以告诉一下我点send过日本会平D?
 樓主| garywong5368 發表於 2012-3-2 13:33:59 | 顯示全部樓層
回復 寇仲 的帖子

直至現在未有任何問題
 樓主| garywong5368 發表於 2012-3-2 13:36:59 | 顯示全部樓層
回復 hardmankam 的帖子

修理後,問題解決了
而且再不用出來JV對頻,在家對了就ok
 樓主| garywong5368 發表於 2012-3-2 13:37:51 | 顯示全部樓層
hardmankam 發表於 2011-9-1 15:30
回復 seven 的帖子

需要郵寄收據嗎? (sales receipt)

我無receipt寄去
haeconelson 發表於 2012-4-20 11:29:45 | 顯示全部樓層

環球回覆::::::::您可把有問題的產品送到您購買產品的模型店或本公司, 我們會把它送回KO廠方
                        做維修,而維修費用及涉及的所有運費需由閣下承擔,確實的費用需在維修完成
                        後才能確定。

若您選擇送回本公司,請回覆是在哪間模型店購買以及提供發票。
haeconelson 發表於 2012-4-20 11:41:42 | 顯示全部樓層

請問免維修費嗎?????????環球收100 help u send to Japan?????????????
wingwingday 發表於 2012-6-1 13:31:45 | 顯示全部樓層
any ching try to email them and ask for repair or fix this problem??
martin888 發表於 2013-5-9 18:03:12 | 顯示全部樓層
用PCM和SPCM應 No problem喎,係條嘢長咗D