RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1772|回復: 4
打印 上一主題 下一主題
收起左側

合MT4用receiver

RAYDUM 發表於 2011-9-14 21:45:18 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
新手一名, 請教各師兄:

已經有2個RX-461, 想買多2-3個用係CC-01, DF-01...等等, 用作遊車河不需裝sensor, 車殼有燈, 防水更妙; 聽說貓舖有隻$3xx合用但不知型號

p.s. 除叉電外, 我想儘量每架車d電子野都少搬來搬去

Thank you
cherwowo 發表於 2011-9-14 22:29:40 | 只看該作者
Ansmann R3.1. Use FH2 mode for binding.
jythegreat 發表於 2011-9-15 01:53:16 | 只看該作者
師兄,你隻綠圈綠面... ...恨死隔籬... ...
 樓主| RAYDUM 發表於 2011-9-15 09:53:49 | 只看該作者
回復 jythegreat 的帖子

人大了, 正常工作不要每月"鋪鋪清", 自然可買到... 反而玩遙控車係彌補小時候那種高不可攀、遙不可及的夢想
jythegreat 發表於 2011-9-15 12:02:36 | 只看該作者

"玩遙控車係彌補小時候那種高不可攀、遙不可及的夢想"

完全同意呀師兄,你嘅心態同諗法同我exactly the same!

喺我細個果個年代,遙控模型係每個男仔心目中嘅勞斯莱斯,好高貴,唔似而家咁普及(又或者係cheap左啩?)