RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1165|回復: 3
打印 上一主題 下一主題
收起左側

哭求沙豬零件

monsterken 發表於 2011-9-19 16:58:01 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
你好!!!!請問 貴司有冇以下零件呢???
#Z613 M4x10mm
#6816 Silicone O-ring S10
#87053 Brake Disk/Plat set (但如果逼力個到請問有冇其他廠出既強化件(如金屬逼力碟或炭纖逼力碟)合沙豬24用呢????)
#85044 Diff Case Set
希望可以好快收到你地既回覆!!!!感謝!!!
 樓主| monsterken 發表於 2011-9-21 09:53:00 | 只看該作者
無人應......
jethobby 發表於 2011-9-21 17:00:16 | 只看該作者
回復 monsterken 的帖子

sorry for the late reply.  
首先, 買零件是不用哭求的啊!

6816     O-Ring - 現貨供應中
85044   Diff Case Set - 現貨供應中
Z613     M4 x 10mm screw - 暫時缺貨, 下月初將會到貨, 現貨可會考慮 Square 鈦 screw

樓主| monsterken 發表於 2011-9-21 21:10:39 | 只看該作者
Hehe!!!我都係引下人注意呀!!
多謝你既回覆!!
我有以下問題想問下
個o ring一包有幾多個??
橙色個套碟係咩質地??
同埋可唔可以pm價錢俾我??