RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: 自由人
打印 上一主題 下一主題
收起左側

我的 ORCA 捕鯊船...( 謝謝 鍵仔師兄幫我搞幼齒..* 棚鯊魚牙.*.)

138168 發表於 2012-4-26 17:30:22 | 只看該作者
 樓主| 自由人 發表於 2012-4-26 17:38:18 | 只看該作者
138168 發表於 2012-4-26 17:30
我意思是講請呢间嘢同你"切雞"喳

佢個名都話左過你知唔掂啦...仲搵佢..........
鍵仔 發表於 2012-4-27 10:47:19 | 只看該作者
回復 自由人 的帖子

鯊魚仔   我  又發現  新大陸  你  可以  去  旺角  街市   山東街  有  魚檔  賣   已瓜了真鯊魚 BB

可以  起掉   棚牙齒   出來   再用  火酒   消毒   就得  ...  放在  船頭上  裝飾  ...  

"  實現捕鯊船 "  +100% Work
 樓主| 自由人 發表於 2012-4-27 10:51:29 | 只看該作者
鍵仔 發表於 2012-4-27 10:47
回復 自由人 的帖子

鯊魚仔   我  又發現  新大陸  你  可以  去  旺角  街市   山東街  有  魚檔  賣   已 ...

真鯊魚 BB 棚牙 會唔會太大呢...........
我只須要5蚊銀 size 既 棚牙......

鍵仔 發表於 2012-4-27 10:58:55 | 只看該作者
回復 自由人 的帖子

按  比例計  相約  因為  魚  有大  有細  ...  

買條  最細  咪得囉  ...    ( 記得可議價 )

棚牙齒  最像真  ...  
 樓主| 自由人 發表於 2012-4-27 11:14:32 | 只看該作者
鍵仔 發表於 2012-4-27 10:58
回復 自由人 的帖子

按  比例計  相約  因為  魚  有大  有細  ...  

山東街係邊有街市咩..........???? 我只知道旺角 2 個街市  ,, 1 個舊街市 係旺角頭,, 1 個新街市  係  先達 附近............
鍵仔 發表於 2012-4-27 11:27:25 | 只看該作者
回復 自由人 的帖子

係近  朗豪坊  隔離  ( 廣東道 )  

仲有好  Q  多  深海大躉  ...  十爪魚  款式齊備     

記得  留塊  魚翅  比我食       d  肉好腥   

整d魚柳  分比  船友一齊享  ...  美食   
 樓主| 自由人 發表於 2012-4-27 11:31:41 | 只看該作者
鍵仔 發表於 2012-4-27 11:27
回復 自由人 的帖子

係近  朗豪坊  隔離  ( 廣東道 )  

朗豪坊  隔離  有街市咩..........???????????
你講既 會唔會係 舊街市 呢....?????????
鍵仔 發表於 2012-4-27 11:37:23 | 只看該作者
回復 自由人 的帖子

街市  近 深圳街  你行去  新填地街  就見到了  ( 問路人 )

棚鯊魚骨  ...  可用作標本  

"  捕鯊船  "  戰利品  ...  

樓主| 自由人 發表於 2012-4-27 11:39:32 | 只看該作者
鍵仔 發表於 2012-4-27 11:37
回復 自由人 的帖子

街市  近 深圳街  你行去  新填地街  就見到了  ( 問路人 )

要假日先去搵,,平日放工太夜..............謝謝"
 樓主| 自由人 發表於 2012-4-27 11:41:39 | 只看該作者
鍵仔 發表於 2012-4-27 11:37
回復 自由人 的帖子

你咁近,,如果你聽日入離..唔介意既你幫我買啦...個口 棚牙 大約 5 蚊銀大就得....謝謝"
鍵仔 發表於 2012-4-27 11:56:39 | 只看該作者

回復 自由人 的帖子

可以  我一陣去買  ...  ( 講真的 )

我現在充電了  明日放船  ...  

5  蚊銀咁大   ...  買條  大眼雞算了  ...  小  
 樓主| 自由人 發表於 2012-4-27 12:00:25 | 只看該作者
鍵仔 發表於 2012-4-27 11:56
回復 自由人 的帖子

唔該晒你啊...聽日見....謝謝"
 樓主| 自由人 發表於 2012-4-27 14:07:37 | 只看該作者
鍵仔 發表於 2012-4-27 11:56
回復 自由人 的帖子

鍵仔  師兄   謝謝啊"  聽日見.........
鍵仔 發表於 2012-4-27 17:35:15 | 只看該作者

回復 自由人 的帖子

鯊 癲 魚  ...  我已幫你整好件  "  幼齒  "  了   

牠  經過  多重  防腐  及  塑化  工序處理  ...  永不腐爛      

符合  你的 5 蚊銀  尺寸  ...    ...  達標嗎  ?   

p s  另 + 塑化工程  配樂    http://www.youtube.com/watch?v=nsNtNxTHvjM
 樓主| 自由人 發表於 2012-4-27 17:55:01 | 只看該作者
鍵仔 發表於 2012-4-27 17:35
回復 自由人 的帖子

鯊 癲 魚  ...  我已幫你整好件  "  幼齒  "  了   

嘩" 好正呀....唔該晒你啊........
真係 BB 鯊魚棚牙..........???? 未見過 BB 鯊魚.....唔知有幾大條.....
 樓主| 自由人 發表於 2012-4-27 17:56:20 | 只看該作者
鍵仔 發表於 2012-4-27 17:35
回復 自由人 的帖子

話時話丫..."  幼齒  "  都好多人鍾意嫁..........
Mkflee 發表於 2012-4-27 19:24:39 | 只看該作者
ching 想請教d裝飾品可在哪買到?好正
 樓主| 自由人 發表於 2012-4-27 19:31:02 | 只看該作者
Mkflee 發表於 2012-4-27 19:24
ching 想請教d裝飾品可在哪買到?好正

你要邊D裝飾品.....?? 船艙果D 係 1: 12 淘寶買..... http://search8.taobao.com/search ... d=staobaoz_20120427
honam520 發表於 2012-4-27 19:45:31 | 只看該作者
自由人 發表於 2012-4-27 19:31
你要邊D裝飾品.....?? 船艙果D 係 1: 12 淘寶買..... http://search8.taobao.com/search?q=1%3A12%C3%D4% ...

啲牙好靚