RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 10452|回復: 28
打印 上一主題 下一主題
收起左側

V3.1M / V3.1S Professional LED system (無線貨櫃車燈系統)

hknewton 發表於 2012-4-1 13:54:15 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

4-頻道專業LED系統的新版本 V3已登場, 並以自創品牌ob1 RC發售 !

V3.1M / V3.1S Professional LED System (無線貨櫃車燈系統)

登錄/註冊後可看大圖

已正式搬屋 "ob1 RC 品牌區"
請移玉步並繼續支持我們的創意產業

OFFICIAL視頻:

視頻1: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YJn3_aZxM4A
視頻2:
http://www.youtube.com/watch?v=zkZ0osPcdXE
視頻3: http://www.youtube.com/watch?v=Df6AVxuUy-w

登錄/註冊後可看大圖

http://www.facebook.com/ob1RC
TigerI2010 發表於 2012-4-1 20:47:04 | 只看該作者
即刻測試,好易連接....讚x正
 樓主| hknewton 發表於 2012-4-2 01:42:26 | 只看該作者
回復 TigerI2010 的帖子

Ching 確係快手
你去到果陣格仔至o岩o岩收到email ...
kof2002_02 發表於 2012-4-2 02:38:31 | 只看該作者
Hi 師兄,請問,我只有一套奮雙星發聲,加你呢套可一齊用嗎?呢套how Mach ,thx
 樓主| hknewton 發表於 2012-4-2 02:47:35 | 只看該作者
回復 kof2002_02 的帖子

你有新燈 ??
可以一齊用但當然 ... 會有D燈功能overlap左

價錢請check PM
 樓主| hknewton 發表於 2012-4-2 10:59:03 | 只看該作者

連接方法如下:
http://bbs.rc-evo.com/data/attac ... wu7uclj2soz1211.jpg

登錄/註冊後可看大圖

TigerI2010 發表於 2012-4-2 11:03:17 | 只看該作者
回復 hknewton 的帖子

緊係,想快D試試
kof2002_02 發表於 2012-4-2 15:13:50 | 只看該作者
hknewton 發表於 2012-4-2 10:59

連接方法如下:

師兄,我無新燈,只有一套舊燈同舊果套發聲,但燈我想轉你地呢套3‧1 留返套發聲,所以我想問,呢套3‧1 可合我套舊燈一齊用嗎?我pm 個電話比你先、thx
 樓主| hknewton 發表於 2012-4-2 15:33:39 | 只看該作者

新燈都OK ... 舊聲應該冇問題
AE-86 發表於 2012-4-2 15:48:38 | 只看該作者
有興趣 , 想問幾錢 ? Thanks !
 樓主| hknewton 發表於 2012-4-2 15:58:41 | 只看該作者
回復 AE-86 的帖子

Thanks for inquiry,
Pls. check PM
 樓主| hknewton 發表於 2012-4-3 09:55:16 | 只看該作者
各位Ching,

格仔stock得番:
V3.1M: 2 sets
V3.1S: 4 sets

去之前先打去CCRC check check 穩陣D (TEL:31176735)
另外車中樂有小量
cytnet 發表於 2012-4-6 06:00:11 | 只看該作者

有興趣 , 想問幾錢 ? Thanks !
點交收
 樓主| hknewton 發表於 2012-4-6 10:32:43 | 只看該作者
回復 cytnet 的帖子

詳細產品資料:
http://bbs.rc-evo.com/forum.php? ... 86&fromuid=1647

How to buy:
- 旺角CCRC:  格子本色 - 旺角西洋菜南街1N,兆萬中心地庫二層B213~B214
- 郵購:           本地銀行過數, Paypal, 支付寶都接受 ~
                     過數後寄貨 ~ 郵費自付
- 面交:           大埔~上水站

價錢請check PM
 樓主| hknewton 發表於 2012-4-10 14:39:10 | 只看該作者
Updated 左兩幅連接圖:
> V3.1M 與接收  
> V3.1M + MFC-01 與接收

另外User Manual 更新左版本, 想要Software copy請PM email

登錄/註冊後可看大圖
mathew.97726 發表於 2012-5-8 19:10:42 | 只看該作者
hknewton 發表於 2012-4-1 13:54
4-頻道專業LED系統的新版本 V3已登場, 並以自創品牌ob1 RC發售 !

V3系列頭炮:

請問Touring Car用既新燈組幾時有? thx
 樓主| hknewton 發表於 2012-5-8 21:15:55 | 只看該作者
趕制中 ... 儘快

留意facebook~
CUSCO 發表於 2012-5-8 21:18:48 | 只看該作者

其待....................
wrxsti 發表於 2012-5-8 21:19:49 | 只看該作者

會加D咩功能?
 樓主| hknewton 發表於 2012-5-8 21:31:48 | 只看該作者
回復 CUSCO 的帖子

多謝支持