RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2342|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

"至惡"呔另外的選擇..

monsterken 發表於 2012-5-1 01:38:44 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
師兄......我連續兩個禮拜都去左"至惡"諗住買返套M呔跟大家去玩...
點知次次老闆都話:"啤梗~~~下個禮拜有架啦~~"
其實有冇其他選擇可以容易啲可以係KWS買到呢???
多謝師兄指教
JasonLeung 發表於 2012-5-1 02:10:42 | 只看該作者

我用雙星60D 有紋果隻M GRIP
不過買齊軨,膽,呔,成套差唔多係智X呔3倍價錢

有D人用YEAHRACING有紋呔,一套4隻都係幾十蚊,要係RCMAXX買
我第一次去橋底玩就係用依套,都算幾咬地
但係個軨唔得,我撞左幾次就連轆都飛埋出黎
fatyip 發表於 2012-5-1 02:17:25 | 只看該作者
可以試買hobbypro 呔,應該同yr呔一樣
 樓主| monsterken 發表於 2012-5-1 02:59:56 | 只看該作者
回復 JasonLeung 的帖子

多謝師兄回覆~~
我原本都諗位買60D.....但睇過個價錢都幾...........
仲要唔知包唔包呔膽...
YR RACING有冇得就咁買呔架????
 樓主| monsterken 發表於 2012-5-1 03:01:40 | 只看該作者
回復 fatyip 的帖子

多謝師兄指教~~~
但HOBBYPRO我買過1/8個啲平路呔......都麻麻地.....放係SLASH到....半排電......JV.....
TOTAL LOST左...............條呔.....
唔知M呔會唔會係咁呢???
平既話買黎試下無妨~~~
JasonLeung 發表於 2012-5-1 03:27:56 | 只看該作者
 樓主| monsterken 發表於 2012-5-1 08:20:02 | 只看該作者

嘩嘩嘩.....極危險
 樓主| monsterken 發表於 2012-5-1 08:23:03 | 只看該作者

我係”喂go"買左套電鍍ride品牌既鈴同36度士力呔
都二百三蚊,睇黎孖星都掙唔多價....
jypepe 發表於 2012-5-1 13:25:28 | 只看該作者
HPI X紋 + 加硬鈴.....埋單都要三字頭...
crazytak 發表於 2012-5-2 09:36:05 | 只看該作者
回復 jypepe 的帖子

請問HPI X紋 是否要去(快摺)買?
jypepe 發表於 2012-5-2 10:02:09 | 只看該作者
回復 crazytak 的帖子

有見過其他鋪有賣(少見)
快捷好像經常會訂貨, 可試試問下