RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 8100|回復: 57
收起左側

(快艇仔收船喇.)有個位師兄既快艇相喇, 我地就係買左呢隻....

自由人 發表於 2012-5-27 18:47:12 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

今日放船見到有師兄玩呢隻全原裝9成似既快艇,有人問師兄幾錢,,$ 40..(貨尾 )..我地見都幾靚..即問係邊買......... 我馬上問有邊個要....呵呵" 即搭的士...來回 $ 80 ...... 加埋D老友 總共買左 6 隻... $ 35 一隻.....你 1 隻..我 1 隻...佢 1 隻 咁..... 改好左 一齊玩都幾過引嫁.......... 相片1139.jpg
就係買左呢隻------->>. 7279428860_c6501d610a_c.jpg
忘記講因為係貨尾好多塵,螺絲生秀,有師兄話返到屋企睇..船頭有D烈痕,( 睇下買到既好唔好彩 ),個盒有D舊....... t.jpg tt.jpg tttt.jpg ttt.jpg

monsterken 發表於 2012-5-27 18:49:24 | 顯示全部樓層
師兄有幾大隻到???用咩電????速度如何??
1BM 發表於 2012-5-27 18:50:51 | 顯示全部樓層
船難吳難控制架
honam520 發表於 2012-5-27 18:59:45 | 顯示全部樓層
 樓主| 自由人 發表於 2012-5-27 19:14:50 | 顯示全部樓層

下星期日幫你買..你係咪真係要呀......呀.....呀.....
 樓主| 自由人 發表於 2012-5-27 19:16:16 | 顯示全部樓層
monsterken 發表於 2012-5-27 18:49
師兄有幾大隻到???用咩電????速度如何??

大約 10 幾寸掛,,,,原裝唔清楚...我地只係要個殼.....
 樓主| 自由人 發表於 2012-5-27 19:17:29 | 顯示全部樓層

個頭像好可愛喎...卜卜脆.....
原裝唔知...我地會改野....
tiger1 發表於 2012-5-27 19:24:02 | 顯示全部樓層
好靚的舟舟
 樓主| 自由人 發表於 2012-5-27 19:30:13 | 顯示全部樓層

唉" 原先買多一隻預埋你嫁,,,,有個叔叔問....有冇多一隻呀...唔係幾好意思話冇,,,就賣左比佢.........
kotaro2872 發表於 2012-5-27 19:50:29 | 顯示全部樓層
系邊可以買咁平呀
 樓主| 自由人 發表於 2012-5-27 19:52:29 | 顯示全部樓層
kotaro2872 發表於 2012-5-27 19:50
系邊可以買咁平呀

跳早市場....
138168 發表於 2012-5-27 20:09:15 | 顯示全部樓層
自由人 發表於 2012-5-27 19:52
跳早市場....

又"汁"到筍嘢
 樓主| 自由人 發表於 2012-5-27 21:02:30 | 顯示全部樓層

哈哈" 買個殼都低啦.....改下就玩得.....個 2 塊滑水板 好靚仔......
simongalaxy 發表於 2012-5-27 22:11:34 | 顯示全部樓層
嗰位師兄隻船今日好似泊岸多,定係我太遲來影唔到佢出海呢?
 樓主| 自由人 發表於 2012-5-27 22:26:50 | 顯示全部樓層
simongalaxy 發表於 2012-5-27 22:11
嗰位師兄隻船今日好似泊岸多,定係我太遲來影唔到佢出海呢?

佢好少玩.....同佢 朋友 口欠   水 ......多....又或者係 我地成日拎起離研究...阻住佢玩...係度 同個位 師兄 講聲 SORRY !!
kotaro2872 發表於 2012-5-27 22:35:07 | 顯示全部樓層

實在太筍....
 樓主| 自由人 發表於 2012-5-27 22:38:11 | 顯示全部樓層
kotaro2872 發表於 2012-5-27 22:35
實在太筍....

貨尾離嫁.......當買個殼都低.......
Ricky-hoho 發表於 2012-5-27 22:49:57 | 顯示全部樓層
係咪细細隻?元朗果間好次有$30一隻...等我聽曰去睇下係咪
 樓主| 自由人 發表於 2012-5-27 22:53:33 | 顯示全部樓層
Ricky-hoho 發表於 2012-5-27 22:49
係咪细細隻?元朗果間好次有$30一隻...等我聽曰去睇下係咪

船身白綠色...船架有 2 塊滑水板個隻.......40 一隻貨尾離嫁....咁岩原來我識賣野個老細...一次買6隻就收 35 一隻....
kotaro2872 發表於 2012-5-27 22:57:10 | 顯示全部樓層
自由人 發表於 2012-5-27 22:53
船身白綠色...船架有 2 塊滑水板個隻.......40 一隻貨尾離嫁....咁岩原來我識賣野個老細...一次買6隻就收 ...

我比夠$50都覺得抵...