RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3927|回復: 11
收起左側

泰國2014年有F-1分站

mandymiu 發表於 2012-10-19 15:12:28 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
到時亞洲有九站賽事,惟獨冇香港份,相信有生之年.........。
jypepe 發表於 2012-10-19 16:05:05 | 顯示全部樓層
香港人淨叻炒野O者, 炒車咁唔老黎, 唔WORK啦
Scania 發表於 2012-10-19 17:38:30 | 顯示全部樓層
香港只係一個城市…
我唔贊成香港搞F1,真係要搞既不如搞formula E
HighLamb 發表於 2012-10-19 18:11:51 | 顯示全部樓層
香港唔好搞F1,係維港搞 Red Bull air race 重刺激。
https://www.youtube.com/watch?v=EUdgmvn516k
 樓主| mandymiu 發表於 2012-10-19 18:40:19 | 顯示全部樓層
上次Red Bull F1 roadshow笑死人,air race不敢想像。
Scania 發表於 2012-10-19 21:07:58 | 顯示全部樓層
LokSpec 發表於 2012-10-19 22:48:50 | 顯示全部樓層
HighLamb 發表於 2012-10-19 18:11
香港唔好搞F1,係維港搞 Red Bull air race 重刺激。
https://www.youtube.com/watch?v=EUdgmvn516k ...

04年前法國花式飛行都要出南區睇
LokSpec 發表於 2012-10-19 22:50:49 | 顯示全部樓層
Scania 發表於 2012-10-19 17:38
香港只係一個城市…
我唔贊成香港搞F1,真係要搞既不如搞formula E

有生之年能再在維園睇小型賽車嗎?
telry 發表於 2012-10-21 15:05:55 | 顯示全部樓層
..........................................cna't
 樓主| mandymiu 發表於 2012-10-22 08:02:29 | 顯示全部樓層
以前維園有小型賽車同單車繞圈賽,懷念。
kkchung 發表於 2012-10-25 11:57:05 | 顯示全部樓層
mandymiu 發表於 2012-10-22 08:02
以前維園有小型賽車同單車繞圈賽,懷念。

現在維園多只看到每年舉辨的香港24小時慈善腳踏車格蘭披治大賽,其他賽車類已不大看到。
Scania 發表於 2012-10-26 04:31:06 | 顯示全部樓層
kkchung 發表於 2012-10-25 11:57
現在維園多只看到每年舉辨的香港24小時慈善腳踏車格蘭披治大賽,其他賽車類已不大看到。 ...

前幾年搞過傷殘人士扭樽賽,我仲有份做義工