RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: telamon
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[車輛專區] CSO-ONE 玩家專區

disaster999_law 發表於 2015-3-5 09:41:15 | 只看該作者

師兄門,你哋會介紹 CSO V3 或 VBC D07?
VBC 幾出名,rctech 啲人都話好過 Xray T4。

CSO,老實講,未聽過,但係本地香港牌子,零件供應一定好過VBC
kkchung 發表於 2015-3-5 14:08:06 | 只看該作者
disaster999_law 發表於 2015-3-5 09:41
師兄門,你哋會介紹 CSO V3 或 VBC D07?
VBC 幾出名,rctech 啲人都話好過 Xray T4。

主要你喜歡那牌子便選那,在我眼中選那也沒所謂。 CSO 和 VBC 也是香港牌子。如不計 PT POWER 的話用 CSO 名約二千年開始有零件生產。VBC約在 2011年左右生產零件,傳聞以前是三份人合作現在變成一人主持;主力外國市場,本地只獨家發貨給極速一家店專賣。
Anguschan001 發表於 2015-4-5 02:20:32 | 只看該作者
想請教下各位師兄知唔知邊度可以買到CSO ONE既底板同大約幾錢
rcrr 發表於 2015-4-19 17:19:18 | 只看該作者
請問V3和頭驅有貨未
vones 發表於 2015-4-27 16:40:21 | 只看該作者

有冇ching知道个CSO-18005 floatable servo mount 個鏍絲孔位之間距離是否7mm 和有三個鏍絲孔?
erikism 發表於 2015-4-30 16:05:45 | 只看該作者
請問各位師兄知唔知道呢件野邊度有得賣呀? 或者有無其他牌子可以共同呢? 謝...