RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3287|回復: 5
收起左側

請大家請小心妖影買家

gx2081 發表於 2013-6-5 23:31:17 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
本人在5月22日收到妖影電話想買個摩打但他話當時未出糧叫我hold比他於是我好人hold比他,但到最近到6月5日我在打電話給他問他何時交收他話未出糧唔要為借口,我當時很嬲爆我個摩打只售$300其實問朋友借到借到返來,但我最嬲是他做人沒有成信及無責任感,最後有請賣家請小心依D人。
kotaro2872 發表於 2013-6-7 11:34:37 | 顯示全部樓層

55....咁買家又真系吾岩既...冇心買就咪鬼hold啦...阻住晒真正想買的師兄...行為自私...抵鬧
但樓主亦太過好人啦....比我一定一定吾會hold件貨超過3日
因為經驗話我知hold得太耐件野我相信果個買家都已經 hea 下 hea下 咁款
所以我自己賣野聽到d人話hold超過3日我會話吾好意思,我hold吾到咁多日,之後再問佢意思點,佢話吾買咪到下位囉
始終時間長佢可以慢慢hea下諗下仲要吾要先,如果吾要就諗藉口推你嗎....
同埋佢系真心想要你件野應該都想快手d買左一了百了啦...所以應該最遲2日一定會買
而且你仲話hold到佢出糧,我相信樓主你都已經hold左成個星期先.....
所以下次吾好再hold太耐啦

樓主| gx2081 發表於 2013-6-8 14:18:19 | 顯示全部樓層
Thanks下次識做
kurtkwanho 發表於 2014-9-17 20:44:27 | 顯示全部樓層
我都一樣下場.不過都 ~~ 1月底.
blackshark3 發表於 2014-9-20 17:37:32 | 顯示全部樓層
咁似andyng
 樓主| gx2081 發表於 2014-9-22 23:01:00 | 顯示全部樓層
咁大家小心D啦!