RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2283|回復: 2
收起左側

有關孖星 TamTech-Gear GT-01 Porsche 934

ebe 發表於 2013-7-11 09:23:44 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
想問問 c-hing 們有關 孖星TamTech-Gear GT-01, 小第少時玩過 1/12 Porsche 934 靜態版, 而家想買番部GT-01 Porsche 934 (70s年代車種) 重拾少時回憶, 唔會用黎跑, 都係攞黎遊下花園, 有幾樣野想問下:
1)      Porsche 934 個車殼像真度高唔高.
2)      是否有前後燈及指揮燈燈柸.
3)      用那種電池, 見個電池插有別於一般 NIMH 白插
4)      相關配件多唔多, 因見好似唔係主流車種
謝謝解答.
batcat 發表於 2013-7-11 12:11:35 | 顯示全部樓層
1)      Porsche 934 個車殼像真度高唔高.  --  
2)      是否有前後燈及指揮燈燈柸.  --
3)      用那種電池, 見個電池插有別於一般 NIMH 白插 -- LIPO電單車電池
4)      相關配件多唔多, 因見好似唔係主流車種  --  唔多,  you may check with RC Mxxxt.
Hope this help.
 樓主| ebe 發表於 2013-7-11 21:49:20 | 顯示全部樓層
batcat 發表於 2013-7-11 12:11
1)      Porsche 934 個車殼像真度高唔高.  --  高2)      是否有前後燈及指揮燈燈柸.  -- 有3)      用那 ...

Thanks c-hing