RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3115|回復: 7
收起左側

有 1/18 的慢爬嗎?

soup_soup 發表於 2014-1-11 23:16:14 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
請問有無 1/18 慢爬的嗎?Thanks !

cyt2011 發表於 2014-1-12 00:01:06 | 顯示全部樓層
你要玩爬石定玩像真?
1\18 唔多得,係室內個廳同公園仔玩都可以,
出去行山就要1\10,scx10個D!
 樓主| soup_soup 發表於 2014-1-12 00:04:04 | 顯示全部樓層
cyt2011 發表於 2014-1-12 00:01
你要玩爬石定玩像真?
1\18 唔多得,係室內個廳同公園仔玩都可以,
出去行山就要1\10,scx10個D! ...

我諗,我徧向鍾意玩像真,有無出過類似嘅呢?Thanks !

cyt2011 發表於 2014-1-12 00:10:46 | 顯示全部樓層
1\18好似冇,有都係D師兄自己改,
都係scx10,爬得又可像真,唔係就cc01像真又可以爬!
MCV20 發表於 2014-1-12 03:51:08 | 顯示全部樓層
有已停產嘅 Losi Mini Rock Crawler (MRC),或者新出嘅 Vaterra Slickrock
khho01 發表於 2014-1-12 12:21:59 | 顯示全部樓層
Yahoo 有架HSP 1/18 慢爬$900
http://hk.f1.page.auctions.yahoo ... 13&actsrch=srp3
 樓主| soup_soup 發表於 2014-1-14 13:16:04 | 顯示全部樓層
唔該晒各位!
FZERO 發表於 2014-3-22 14:15:50 來自手機 | 顯示全部樓層
我訂左vaterra slick rock ... 就快寄到