RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: fy789
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Kyosho THE TUG BOAT

樓主| fy789 發表於 2014-4-14 13:30:24 | 只看該作者
Sure.................I will mail you back the 散能哂竹簍 for a refund !
鍵仔 發表於 2014-4-14 13:39:28 | 只看該作者
fy789 發表於 2014-4-14 13:30
Sure.................I will mail you back the 散能哂竹簍 for a refund !

嗱   如果  無  散到  呢   ...      咁就  證明  我  包裝技術  卓越   ...    

但係  散能哂   呢   ...      證明  個  郵差  唔夠  "  蒲  "     
川岛船长 發表於 2014-4-17 23:28:09 | 只看該作者
呢只拖船仔又几过瘾啵,几钱入手咖?
 樓主| fy789 發表於 2014-4-17 23:30:36 | 只看該作者
USD100 at EBAY
andycarol 發表於 2014-4-19 08:52:18 | 只看該作者

USD100  ...  
 樓主| fy789 發表於 2014-4-20 05:00:43 | 只看該作者
鍵仔 發表於 2014-4-14 13:39
嗱   如果  無  散到  呢   ...      咁就  證明  我  包裝技術  卓越   ...   

但 ...

最近打了皮,終於船邊防撞有著落。

首先謝謝網友鍵爺幫我買竹簍,幾天前終於寄到,因包裝仔細,簍仔原好無缺。

登錄/註冊後可看大圖

D竹簍用途幾廣泛:

(a)  擺幾個竹簍上修咸頓細拖,即刻増加真實滄桑感:

登錄/註冊後可看大圖

(b)  擺幾個上紐卡素中拖又得!(隻船仲喺開壇作法中,倉外比較亂,未玩得住。)

登錄/註冊後可看大圖

(c)  當然,可以掛d竹簍喺船外做防撞,但係我近排工作好叉忙,遲d有空先整。
鍵仔 發表於 2014-4-22 16:27:59 來自手機 | 只看該作者
fy789 發表於 2014-4-20 05:00
最近打了皮,終於船邊防撞有著落。

首先謝謝網友鍵爺幫我買竹簍,幾天前終於寄到,因包裝仔細,簍仔原 ...

Abigaile - fy789
簍仔只可以用於display  唔可以當作真防撞功能  ...  如果唔係一定會  散能哂