RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: flai
打印 上一主題 下一主題
收起左側

誠意請教,what car to buy?

ckcgary 發表於 2014-3-28 00:33:25 | 只看該作者
flai 發表於 2014-3-27 20:07
Than....k you c hing soooooo much。 真没想到 gary ching 和其他的 c hing 们会不断无私地给 ...

主場兄師好人又有耐性,雖然我只參加過三四次,未參加前因為乜都唔識,已經煩咗佢幾星期解答我呢個問題老年,但還好耐心咁答我問題......你應該無乜可能煩得過我......而且場中仲有其它好有經驗嘅師兄會幫手......
師兄們中有平控有貴控有原裝控,可以收集到唔同意見呀......
不過既然你目標係 top 嘅車種,買過貴啲嘅控好啲嘅......

樓主| flai 發表於 2014-3-30 02:12:37 | 只看該作者
ckcgary 發表於 2014-3-28 00:33
主場兄師好人又有耐性,雖然我只參加過三四次,未參加前因為乜都唔識,已經煩咗佢幾星期解答我呢個問題老 ...

Gary C hing, 今晚你没去真系sai 晒。主场 c hing 真系好到没人有,他不停地用报纸吸光地下D水让我们玩!super nice. 其他c hing 如你说什么车都有又好nice. 对我买车的目标帮了好多。谢谢