RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3847|回復: 12
收起左側

已刪除-Del

kkchung 發表於 2014-4-29 02:52:17 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

已刪除-Del
tatkongau 發表於 2014-4-29 07:48:23 | 顯示全部樓層
正呀!
13.5T (Control Tyre) B-Main
http://youtu.be/xZKujsvx0Ws

但係呢段中段開始無聲!
adonis 發表於 2014-4-29 10:30:58 | 顯示全部樓層
thanks! 辛勞哂!
ben276611 發表於 2014-4-29 11:51:23 | 顯示全部樓層
點解無Fazer杯嘅?
Lomomo 發表於 2014-4-29 12:07:22 | 顯示全部樓層
有陀地嬴?
Chrispo 發表於 2014-4-29 12:50:03 | 顯示全部樓層
Any 13.5T Open Class?
leongeric 發表於 2014-4-29 14:43:35 | 顯示全部樓層
Kk 兄麻煩你更正返D組别名稱有自選呔組别,例如自選呔mod A組,13.5 A組而不是control呔b,c,d組
請放片時分返開,賽會有冇比$你放片
T.T 發表於 2014-4-29 15:06:12 來自手機 | 顯示全部樓層
tatkongau 發表於 2014-4-29 07:48
正呀!
13.5T (Control Tyre) B-Main
http://youtu.be/xZKujsvx0Ws

原因應該係頭車過尾車時比尾車碰。
頭車舌殼之後有D說話不能出街。
如果賽會、會報頭一二車位址給尾車知會好好多。
 樓主| kkchung 發表於 2014-4-29 15:43:47 | 顯示全部樓層
leongeric 發表於 2014-4-29 14:43
Kk 兄麻煩你更正返D組别名稱有自選呔組别,例如自選呔mod A組,13.5 A組而不是control呔b,c,d組
請放片時分 ...

沒有收錢包括之前拍的片及內裡放的香港牌子。我喜歡便拍,不喜歡便立刻走。 這場分組我理解較亂,我 Del 算了。
kelvinayhh 發表於 2014-4-29 16:22:45 來自手機 | 顯示全部樓層
leongeric 發表於 2014-4-29 14:43
請放片時分 ...

小強一心推廣rc,佢專登週圍去拍比賽片比大家睇架
wtyuo 發表於 2014-4-29 18:17:10 | 顯示全部樓層
kkchung 發表於 2014-4-29 15:43
沒有收錢包括之前拍的片及內裡放的香港牌子。我喜歡便拍,不喜歡便立刻走。 這場分組我理解較亂,我 Del  ...

做得好KK
bigheman 發表於 2014-4-29 18:32:38 來自手機 | 顯示全部樓層
小強真心推動rc 運動, 呢個比赛安排喺有問題嘅地方, 正如Ken 所講的問題。 但喺小強去拍片, upload 呢啲都喺因為鍾意呢嗰運動。 我真喺好希望而家有意見嘅ching 可以有機會辦一次比赛, 便知道要面對的事情。 或做一次小強所有做過為推動rc有關嘅事, 所需要嘅努力,時間, 心機!
Ivan 發表於 2014-4-29 19:10:03 來自手機 | 顯示全部樓層
well done, KK