RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: sean2013
收起左側

深水埗RC末落店舖

scale_rc 發表於 2015-9-24 13:47:17 | 顯示全部樓層
900turbos 發表於 2014-6-6 13:29
我幫襯左佢好多年,我而家耐唔耐都會去電訊。。。我覺得佢冇乜野,均真老實,買電子野都係試清楚哂得先拎 ...

呢位 c hing 觀點都幾中肯; 當老闆上左岸, 純為興趣--咁人地始終有多少皮費 (萬零蚊舖租, 商業登記, 電費等等)..........覺得唔啱玩既; 咪當參觀, 考古下咪算 law
lazer 發表於 2015-12-12 23:34:02 | 顯示全部樓層
黃生係鐘意吊高來買, 但覺得其實佢份人冇乜野, 可以有計傾, 間中都執到好野.
但精藝條友係心術不正, 鐘意劏人, 但都係佢度執過好野, 亦係唯一一次o既幫襯
svsv 發表於 2016-4-19 04:31:17 | 顯示全部樓層
二十年前將部大蛇連富他爸pcm 賣比佢收1800,當年系黃金入口,宜家錶鋪位置:time:
965 發表於 2016-4-19 09:06:21 | 顯示全部樓層
黃生? 80年代係搖控模型 有好多買賣廣告果個?
 樓主| sean2013 發表於 2016-4-19 11:23:25 | 顯示全部樓層
965 發表於 2016-4-19 09:06
黃生? 80年代係搖控模型 有好多買賣廣告果個?

係呀,陪伴我們一直成長
alamso141 發表於 2016-7-6 23:09:58 | 顯示全部樓層
做生意個個手法唔同
yuenwai 發表於 2016-8-4 07:49:11 | 顯示全部樓層
svsv 發表於 2016-4-19 04:31
二十年前將部大蛇連富他爸pcm 賣比佢收1800,當年系黃金入口,宜家錶鋪位置 ...

以搬了去元洲街很耐啦
richland11d 發表於 2023-6-25 19:17:34 | 顯示全部樓層
愛玩車 發表於 2014-6-6 10:27
講開RC 模型舖,最懷念是唐尾道德昌, 平~靚~正!!唔知有老一輩嘅師兄重記得^^ ...

老鄧生離世十幾年
士頭婆住舖附近!