RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2608|回復: 11
收起左側

終於加入船仔嘅大家庭

alvinegg 發表於 2014-8-19 01:19:11 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
多謝川島師兄割愛,多謝我身邊死黨送嘅船,讓我快速毒發。

平民艦隊 發表於 2014-8-19 05:06:42 | 顯示全部樓層
放船環境真靚,謝謝分享
Annie268 發表於 2014-8-19 07:25:53 來自手機 | 顯示全部樓層
果然靚船、靚景⋯
shvictor 發表於 2014-8-19 08:27:04 | 顯示全部樓層

樓主,幾年前係深圳慢爬比賽見過你 你架jeep 殻係cnc的,歡迎加入船模,有機會星期日來屯門池交流,一般時間係上午時段為像真船
lojasonkachun 發表於 2014-8-19 09:26:07 | 顯示全部樓層
歡迎⋯星期日有機會屯門池現面。
Barry28 發表於 2014-8-19 11:04:45 | 顯示全部樓層
個湖夠大 + 環境清靜 + 像真漁船, 正到冇朋友啊 !
radiant_star06 發表於 2014-8-19 11:28:21 | 顯示全部樓層
環境幽美, 漁船別緻, 武德頂!
 樓主| alvinegg 發表於 2014-8-19 11:43:03 | 顯示全部樓層
shvictor 發表於 2014-8-19 08:27
樓主,幾年前係深圳慢爬比賽見過你  你架jeep 殻係cnc的,歡迎加入船模,有機會星期日來屯門池交流,一 ...

多謝師兄咁都記得,眨眼就幾年了,當年玩得真開心,年紀大左,要托部船黎香港,需要勇氣呀,,,嘻嘻嘻,不過我會去屯門圍觀下,,,
chun141 發表於 2014-8-19 13:49:40 來自手機 | 顯示全部樓層
師兄想問下籃色果隻係木定千圍
Tony人 發表於 2014-8-19 15:25:48 來自手機 | 顯示全部樓層
藍色個隻好似係淘寶見過-_-#
chun141 發表於 2014-8-19 16:36:24 來自手機 | 顯示全部樓層
如果有想買架紅色既
我想玩車 發表於 2014-8-19 22:15:16 | 顯示全部樓層
好美喔!