RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 4180|回復: 7
收起左側

請問TT02D 和TT02 有幾多不同?

Kenneth3903 發表於 2015-3-22 20:50:39 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
各位c hing本人新手一名,想請問TT02D 和TT02有幾多不同?可不可以先買TT02玩之後再改parts玩漂移?唔該
滕尼 發表於 2015-3-22 21:53:13 來自手機 | 顯示全部樓層
直接買02d吧,再買埋金屬中軸,改頭單尾直連萬向狗骨,大轉向,再買套好d既飄移呔,摩打電變既配搭另計,尼堆options已駛唔少$,值唔值自己諗啦,我自己就改左部01玩
ltkooiuy1306 發表於 2015-3-22 22:38:41 來自手機 | 顯示全部樓層
其實點解唔玩MST FXX DS
 樓主| Kenneth3903 發表於 2015-3-22 23:02:59 | 顯示全部樓層
謝謝師兄!咁我直接買02D 啦!MST FXX DS 唔識啊
albert0329 發表於 2015-3-23 08:28:07 | 顯示全部樓層
Kenneth3903 發表於 2015-3-22 23:02
謝謝師兄!咁我直接買02D 啦!MST FXX DS 唔識啊

FXX-DS唔洗改已經係一架飄移車,好玩好多。

http://www.rcmart.com/fxxd-drift-532123-profile-digital-coreless-serv-p-60231.html?cPath=420_1611

樓主| Kenneth3903 發表於 2015-3-23 18:49:26 來自手機 | 顯示全部樓層
Thx! 好似幾好啊。等我考慮下
hotdog123 發表於 2015-3-23 22:27:54 來自手機 | 顯示全部樓層
玩飄移唔好買田宮車
 樓主| Kenneth3903 發表於 2015-3-27 12:09:12 來自手機 | 顯示全部樓層
點解唔好用田宫車?有咩唔好?