RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 4125|回復: 21
打印 上一主題 下一主題
收起左側

*** Please Permanently delete ***

solaris8x86 發表於 2015-4-24 01:44:15 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

*** Please Permanently delete ***
aiyakim 發表於 2015-4-24 02:28:03 來自手機 | 只看該作者
haaa 你咁講佢佢唔開心嫁
abyss 發表於 2015-4-24 10:19:46 | 只看該作者
 下..咁都得
 樓主| solaris8x86 發表於 2015-4-24 10:23:08 | 只看該作者

我已upload去咗我youtube,以免Parrot oh-9嘅事比佢哋法國佬delete....
https://youtu.be/Nd1_OVBiyWg

bigmouth 發表於 2015-4-25 11:22:40 | 只看該作者
leanhk 發表於 2015-4-25 18:18:32 | 只看該作者
有人 confirm 左段 video 有錯漏, 正式 flight plan 就算 Wi-Fi disconnect 左都會繼續.
其實你咁憎 Parrot, 不如索性上門淋火水好過o係到"小",小足幾年
wtyuo 發表於 2015-4-25 19:49:19 | 只看該作者
 樓主| solaris8x86 發表於 2015-4-25 20:10:49 | 只看該作者
leanhk 發表於 2015-4-25 18:18
有人 confirm 左段 video 有錯漏, 正式 flight plan 就算 Wi-Fi disconnect 左都會繼續.
其實你咁憎 Parrot ...

有人...咁咩嘢人呢? 佢哋連飛自己公司部機都未飛得掂,Asia Pacific Office個support service又oh lun 9,10樣嘢9樣嘢又嗒唔到你,一味叫你upgrade firmware之後,大家全部變成drifting,人講你又信呀? 你玩Parrot啲嘢入世未深喇你,你買機前夠講過比你聽飛2公里啦,實際上係2公里除10,就算Gary條PK自己都話: 我公司講嘅嘢你就信呀?
Oh lun 9 7
leanhk 發表於 2015-4-25 20:37:36 | 只看該作者
2公里係完全無干擾既情況, 的確有人做到, 無違反商品說明條例
2.45km
 樓主| solaris8x86 發表於 2015-4-25 21:03:21 | 只看該作者

我話你,唔係話沙漠啲人,人咃做到唔等如你做到,我叫香港啲人唔好買,唔等如叫沙漠啲人唔好買。最好唔好玩問題多多嘅AR Drone,反正一世改唔到成功,順便打9 7 Parrot,同支持Parrot啲老母臭西。
keiji11 發表於 2015-4-27 08:01:15 來自手機 | 只看該作者
2km is with skycontroller
leanhk 發表於 2015-4-27 13:32:23 | 只看該作者
都唔一定架. 呢個就咁加個 HK$250 extender 都飛到 1.6km https://youtu.be/W7HWrRsvILs
zzzronan 發表於 2015-4-27 14:00:52 | 只看該作者
keiji11 發表於 2015-4-27 08:01
2km is with skycontroller

呢個只係一個傳說, 因為我都有SC... 個一百米仲有圖傳, 要向PARROT感恩
leanhk 發表於 2015-4-27 21:40:31 | 只看該作者

Skycontroller 得 100米? 咁你快D 賣左佢啦. 人地o係香港就咁用部 LG 手機都飛左 320米https://youtu.be/vNvXpWqPCeo
leanhk 發表於 2015-4-27 22:18:09 | 只看該作者
齋用 iPad mini, 150m 高, 333米遠
zzzronan 發表於 2015-4-28 12:00:25 | 只看該作者
leanhk 發表於 2015-4-27 21:40
Skycontroller 得 100米? 咁你快D 賣左佢啦. 人地o係香港就咁用部 LG 手機都飛左 320米https://youtu.be/vN ...

樓上D片講緊要去到大草坪/山上, 附近冇乜WIFI/其他SIGNAL干擾, 重要係用IOS去連線... 我上個月起馬代間WATER VILLA起機用ANDROID, GPS Signal Green light都差D失控落水...唔好睇咁多YOUTUBE啦, 自己買部玩吓, 親身感受吓

BTW我真係賣緊部機...lol

leanhk 發表於 2015-4-28 15:16:27 來自手機 | 只看該作者
想賣機就咪咁死蠢彈部機點唔掂,依家邊個肯同你接貨呢?
zzzronan 發表於 2015-4-28 15:25:16 來自手機 | 只看該作者
leanhk 發表於 2015-4-28 15:16

冇人接咪放係屋企當擺設lor, 多部機唔多啦,我又唔係賣機做生意,有好多人睇完YouTube會好想買,覺得自己好勁好識玩,用手機都可以放到2KM, 咁咪PM下我lor XD
 樓主| solaris8x86 發表於 2015-4-28 19:46:32 | 只看該作者
leanhk 發表於 2015-4-28 15:16

我接!@!@
 樓主| solaris8x86 發表於 2015-4-28 19:47:09 | 只看該作者
zzzronan 發表於 2015-4-28 15:25
冇人接咪放係屋企當擺設lor, 多部機唔多啦,我又唔係賣機做生意,有好多人睇完YouTube會好想買,覺得自己 ...

我接!@!@