RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3158|回復: 2
收起左側

8月23號星期日沙田offroad

alonso01 發表於 2015-8-21 18:54:19 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

地點 : 多石街
時間 : 大約中午12點, 先到先玩
地形:
Untitled-2.jpg Untitled-3.jpg
車種 : 你認為你部車可以喺以上嘅地形玩就帶嚟喇, 歡迎油雞, 附帶條件就係自己執生.................因為附近有民居, 我玩電車捲起啲沙塵都怕影響到人
交通 : 的士, call貨van或港鐵沙田圍站行過去 or 所有去到博康嘅巴士

樓主| alonso01 發表於 2015-8-23 18:53:49 | 顯示全部樓層
今日朋友唔得閒, 我成兩點先出門口去自私玩, 點知發現新大陸, 原來喺正橋底去到尾, 上斜路之後有撻空地, 有幾個沙石jump台, 不過地方唔算太大
最後奉勸各位, 如果任何人怕感染由蚊傳染嘅疾病, 就最好唔好去呢個位玩車
jun9999 發表於 2015-8-26 11:42:29 | 顯示全部樓層
支持!