RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 8697|回復: 12
收起左側

Futaba 4PXR 卒之出啦...

blackshark3 發表於 2015-12-25 23:52:58 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

Futaba 4PXR 卒之出啦...

http://www.rc.futaba.co.jp/propo/ground/4pxr.html

但係佢唔搞掂佢VR同對接收個問題同呔環支撐個弱點,一樣冇人買

唔只香港,日本都好多人跳船避咗去三和

http://www.rcmonkey.jp/2015/12/blog-post_91.html

http://www.rcmonkey.jp/2015/12/2_24.html
ckcgary 發表於 2015-12-26 23:29:42 | 顯示全部樓層
日本買平過佢定價好多.......314SB 都係......
965 發表於 2015-12-27 03:42:29 | 顯示全部樓層
五萬幾 yen.... 貴!
 樓主| blackshark3 發表於 2015-12-27 14:12:16 | 顯示全部樓層
師兄,貴平唔係問題,一個隘瘋貴過佢,問題係枝控唔掂,mon食電同猛太陽下睇唔到都算,佢爛呔位同個VR會跳呢嘢就真係送都唔要!
macrossvf1a 發表於 2015-12-28 07:18:26 | 顯示全部樓層
請問什麼是VR?
 樓主| blackshark3 發表於 2015-12-28 12:15:53 | 顯示全部樓層
連住軚盤或油門雞個感應
chacha 發表於 2015-12-28 12:54:27 來自手機 | 顯示全部樓層
一間大廠質量都咁!
cheebye 發表於 2015-12-30 01:51:54 | 顯示全部樓層
chacha 發表於 2015-12-28 12:54
一間大廠質量都咁!

多人用自然問題多.....好正常
chacha 發表於 2015-12-30 12:19:40 來自手機 | 顯示全部樓層
cheebye 發表於 2015-12-30 01:51

用開3pj,一路用差不多廿年都冇問題!
rcoolman 發表於 2015-12-31 11:10:27 | 顯示全部樓層

什麼唸法 ?? 真係唔明

事實 4 PX 有問題
身邊好多朋友由 4 PX 轉去三和
 樓主| blackshark3 發表於 2015-12-31 18:17:12 | 顯示全部樓層
cheebye 發表於 2015-12-30 01:51

4PX個問題唔係多唔多人用而係生產品質問題,啲人換控小咗人用唔代表佢個VR喺收油或回呔時送小幾吓俾你
cheebye 發表於 2016-1-1 06:00:39 | 顯示全部樓層
blackshark3 發表於 2015-12-31 18:17
4PX個問題唔係多唔多人用而係生產品質問題,啲人換控小咗人用唔代表佢個VR喺收油或回呔時送小幾吓俾你 ...

4PX手工的確比三禾差.......
好彩我用咁耐都冇事,
同埋今次4PXR算係爭反口氣了, 做工一流, 加上手感非常好......
IMAG0217.jpg IMAG0218.jpg IMAG0219.jpg IMAG0220.jpg IMAG0221.jpg IMAG0222.jpg IMAG0223.jpg IMAG0224.jpg
pazuwk 發表於 2016-8-25 18:21:05 | 顯示全部樓層
futaba控同接收有咩問題?
小弟點左支T3PV 佢同唔到兩個接收連接...我正煩腦中....可唔可以講多少少比我知..