RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3988|回復: 10
收起左側

Celica GR.B

Cheetah 發表於 2016-2-18 12:43:48 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
搵倒廿幾年前產物,兩部(+959)兒時好想要嘅車,而家終於擁有,想砌返嚟玩,但MISSING PARTS,唔知有冇師兄可以幫幫手/知唔知乜度重有佢D件賣? 而家主要爭D鐵件、油壓,齒輪、RV540摩打、防斜桿。各位師兄唔知有冇代替品呢﹖唔該晒~

min 發表於 2016-2-18 13:19:03 | 顯示全部樓層
師兄在何處入手?
tiger1 發表於 2016-2-18 15:35:47 | 顯示全部樓層
C-hing. I have some parts. PM me
panerai 發表於 2016-2-18 16:32:49 | 顯示全部樓層
呢部同959 都堅正!
細個果時喺九龍城城市模型見過,流晒口水!
星星復刻之期不遠已
 樓主| Cheetah 發表於 2016-2-18 17:43:51 | 顯示全部樓層
panerai 發表於 2016-2-18 16:32
呢部同959 都堅正!
細個果時喺九龍城城市模型見過,流晒口水!
星星復刻之期不遠已 ...

我果時細個睇中佢地兩部都有車燈(好有新意....)好吸引, 一直諗(妄想)買邊部好.... 但我記得果時淨車都好似要千蚊以上, 冇錢買....最終只係買左959張貼紙.....
min 發表於 2016-2-18 18:17:10 來自手機 | 顯示全部樓層
Cheetah 發表於 2016-2-18 17:43
我果時細個睇中佢地兩部都有車燈(好有新意....)好吸引, 一直諗(妄想)買邊部好.... 但我記得果時淨車都 ...

如果張貼紙係樂富門花,現在都吾平啝(原裝雙星出品)
python 發表於 2016-2-18 18:41:21 來自手機 | 顯示全部樓層
我只有買架Carisma 頂癮
 樓主| Cheetah 發表於 2016-2-18 21:38:08 | 顯示全部樓層
tiger1 發表於 2016-2-18 15:35
C-hing. I have some parts. PM me

Pmed, thanks
 樓主| Cheetah 發表於 2016-2-18 21:43:13 | 顯示全部樓層
min 發表於 2016-2-18 18:17
如果張貼紙係樂富門花,現在都吾平啝(原裝雙星出品)

係原裝樂富門花呀,重貼咗響㗎willy's wheeler度,好正㗎⋯⋯果時二三十蚊就買倒,而家買返可能要三四百
chanyushing 發表於 2016-3-11 21:19:25 | 顯示全部樓層
正~好有懷舊味道
 樓主| Cheetah 發表於 2016-3-14 12:39:13 | 顯示全部樓層
係呀....而家好努力地搵緊D件.....