RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 8513|回復: 25
收起左側

比好彩更加好彩

樓主| min 發表於 2016-4-27 14:14:11 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
早上在電子海灣見到……開出一個超級底的價錢再用一個可以係無可能的價錢中Bid,等了一個月真係寄到返來最多謝謝一位超好彩的師兄出手帮 IMG-20160416-WA0004.jpg IMG-20160416-WA0003.jpg
vcslll 發表於 2016-4-27 15:15:57 | 顯示全部樓層
正呀, 恭喜曬
fyin 發表於 2016-4-27 17:52:32 | 顯示全部樓層
我都好似有落bid喎!
 樓主| min 發表於 2016-4-27 18:19:48 | 顯示全部樓層
fyin 發表於 2016-4-27 17:52
我都好似有落bid喎!

即係師兄都有分成就大事放小弟一條生路
tiger1 發表於 2016-4-28 07:58:15 | 顯示全部樓層
congrats, show the body please
 樓主| min 發表於 2016-4-28 09:33:56 | 顯示全部樓層
tiger1 發表於 2016-4-28 07:58
congrats, show the body please

師兄係無車殼的,如果有殼價錢就係幾何級上一定吾係我中Bid。真係有最少us250起跳……
LAZER-ZXR_GP 發表於 2016-4-28 11:18:26 | 顯示全部樓層
那BID裏面有好多PARTS,可否影灑D PARTS有幾多,可以切都幾多台呀?謝
LAZER-ZXR_GP 發表於 2016-4-28 11:21:33 | 顯示全部樓層
因為我睇都果時,只餘12秒,结果比你姦左
http://www.ebay.com/itm/222058521728
fyin 發表於 2016-4-28 11:56:53 | 顯示全部樓層
ebay 案有佢個truck 殼賣, ching check check
 樓主| min 發表於 2016-4-28 12:01:07 | 顯示全部樓層
fyin 發表於 2016-4-28 11:56
ebay 案有佢個truck 殼賣, ching check check

明白,麻煩你師兄
 樓主| min 發表於 2016-4-28 12:04:18 | 顯示全部樓層
LAZER-ZXR_GP 發表於 2016-4-28 11:21
因為我睇都果時,只餘12秒,结果比你姦左
http://www.ebay.com/itm/222058521728

又有師兄放過我
 樓主| min 發表於 2016-4-28 12:10:47 | 顯示全部樓層
污Joe的洗淨後……有包裝的以拿回倉。
LAZER-ZXR_GP 發表於 2016-4-28 16:57:34 | 顯示全部樓層
BUILD不BUILD 2SET??
tiger1 發表於 2016-4-30 11:20:01 | 顯示全部樓層
I had this car before, I got one complete one for USD80 from ebay a few years back. I sold it after checking it out...

I still love Tamiya SRB more.  
blanakuma 發表於 2016-6-6 14:45:16 | 顯示全部樓層
Good Good !!
 樓主| min 發表於 2016-9-23 13:49:10 | 顯示全部樓層
有時間又砌返D,又無果樣做果樣
tiger1 發表於 2016-9-23 15:44:35 來自手機 | 顯示全部樓層
Great idea pulleys ;)
aattaa 發表於 2016-9-23 15:52:06 | 顯示全部樓層
566B最弱系波箱! 咁改好嘢!
 樓主| min 發表於 2016-9-23 16:06:23 | 顯示全部樓層
tiger1 發表於 2016-9-23 15:44
Great idea pulleys ;)

因為無左中間隻減速齒先會出現上下帶轆……
 樓主| min 發表於 2016-9-23 16:09:18 | 顯示全部樓層
aattaa 發表於 2016-9-23 15:52
566B最弱系波箱! 咁改好嘢!

只係試下吾知可吾可以,但實際答案要落地行才清楚。