RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: jetrocky528
收起左側

新玩具到手,Capo ACE1 慢爬,25/03/17更新

千帥 發表於 2017-3-10 17:54:12 | 顯示全部樓層
osmond 發表於 2017-3-10 17:24
淘寶可唔可以用匯豐信用卡付款?
係唔係揀淘寶直送就得?喺邊度首收件?thx
...

可以用匯豐信用卡付款
順豐可送到你屋企或順豐門市自取
andyccf2004 發表於 2017-3-11 14:50:14 | 顯示全部樓層
千帥 發表於 2017-3-10 17:54
可以用匯豐信用卡付款
順豐可送到你屋企或順豐門市自取

最後買咗乜嘢車呔?
千帥 發表於 2017-3-11 15:02:43 | 顯示全部樓層
andyccf2004 發表於 2017-3-11 14:50
最後買咗乜嘢車呔?

最後係...未買-.-".....部車出左OP....而家打散左部車裝緊....車胎未得閒諗...都係想試一次原裝胎好唔好先.....買套胎好貴-.-"...哈哈
ozone 發表於 2017-3-11 16:27:46 | 顯示全部樓層
部車設計servo 安放位置設計好

https://m.youtube.com/watch?v=WdiV8bmwADY
andyccf2004 發表於 2017-3-12 01:12:40 | 顯示全部樓層
千帥 發表於 2017-3-11 15:02
最後係...未買-.-".....部車出左OP....而家打散左部車裝緊....車胎未得閒諗...都係想試一次原裝胎好唔好先 ...

試完就勞煩你 update 大家一下。 Thank you !
Annie268 發表於 2017-3-18 10:55:36 來自手機 | 顯示全部樓層
千帥 發表於 2017-3-9 20:35
我將軍澳...等你整好一齊玩丫

師兄,一部車要幾多錢?
 樓主| jetrocky528 發表於 2017-3-25 21:47:10 | 顯示全部樓層
Annie268 發表於 2017-3-18 10:55
師兄,一部車要幾多錢?

師兄,淨車而家係大约5100人仔,順丰运費大约一百,其他options和电子野就要睇下你要求了,电子我就用平野,只係options件会捨得買來裝。
 樓主| jetrocky528 發表於 2017-3-25 22:07:18 | 顯示全部樓層
各位師兄,如果你地都有这架車便一起入谷交流下啊!詳情pm千帥兄或小弟。
 樓主| jetrocky528 發表於 2017-3-25 22:28:01 | 顯示全部樓層
osmond 發表於 2017-3-10 17:24
淘寶可唔可以用匯豐信用卡付款?
係唔係揀淘寶直送就得?喺邊度首收件?thx
...

用信用卡要比幾%手續費唔係咁抵,如果要幫手訂便出声,你过數比我同你订,我地都想有多D人入谷,詳情pm.