RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 4774|回復: 13
收起左側

遙控工房 X RCMART專訪

樓主| AMAT 發表於 2018-5-31 01:53:21 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

https://www.facebook.com/rcMart. ... EyMjg0NjA1NDgxNzYz/

其實本來冇諗過行得咁前,自己玩車又唔係叻。
不過就叫做想為個業界做返O的O野,縮埋一二邊有時好難做到......
唯有做傻仔企出嚟啦.....

大家睇完都可以知道下遙控工房係點嚟.....

其實今年係遙控工房第十八年,我地希望係二十周年前,做返一O的O野.....一步步咁去做。
希望可以有一O的真係好O既遙控車活動搞到出嚟。

努力緊,亦都希望大家繼續支持遙控工房。
tamiyarx 發表於 2018-5-31 07:11:43 | 顯示全部樓層
Support Support
wankalok 發表於 2018-5-31 08:21:07 來自手機 | 顯示全部樓層
多謝你分享。
roy00830 發表於 2018-5-31 09:16:11 | 顯示全部樓層
壇主,其實你做嘅嘢一啲都唔傻,非常感謝你附出的努力,加油加油~!
sean2013 發表於 2018-5-31 09:34:59 | 顯示全部樓層
唔怪得近來積極同多左入來,以往好少見
rk2 發表於 2018-5-31 09:36:35 | 顯示全部樓層
人要為自己認為正確的事做番的野。只要自己覺得岩,不用太介意別人認為你是傻仔不傻仔。其實我已在工房打躉超過10 年。亦感謝壇主的付出。
YR4M2 發表於 2018-5-31 09:56:41 | 顯示全部樓層
壇主,好!加油!
 樓主| AMAT 發表於 2018-5-31 10:34:27 | 顯示全部樓層
十八年O既工房,經歷過好多事情,有開心O既有唔開心O既。

睇過好多車會係工房成立,睇過好多車會係到解散。
睇過好多人玩埋一齊,睇過好多人因為意見不合拆檔。
睇過好多品牌風光,睇過好多品牌消失。

甚至睇過由得電波同工房兩個香港遙控車網,發展到好多個,到今日所剩無幾。

雖然工房係用討論區形式,未必係與時並進O既FACEBOOK,TWITTER, INSTAGRAM.......
但至少如果有一日果啲社交媒體式微時,大家都仲有一個地方可以吹到水。
victor.rc 發表於 2018-5-31 14:23:43 來自手機 | 顯示全部樓層
Support.
loman 發表於 2018-5-31 14:43:14 | 顯示全部樓層
我睇番profile原來我2005年註冊.....
Never-N 發表於 2018-5-31 14:49:17 | 顯示全部樓層
Thanks!!!壇主
chtam 發表於 2018-5-31 20:13:48 | 顯示全部樓層
Thanks & Support.
kenkllee 發表於 2018-6-2 07:22:49 來自手機 | 顯示全部樓層
加油喔support
rockn 發表於 2018-6-2 07:29:06 | 顯示全部樓層
支持! 多謝為香港遙控車迷提供討論平台