RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1583|回復: 9
打印 上一主題 下一主題
收起左側

KWS有無以下GE野賣?

1999 發表於 2007-6-12 20:09:45 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
BRAKE碟燈
90MM MM座
ATM查查(呢個主要係問邊度平..)
便宜殼
牙差
雞摩

暫時咁多~另外問多聲各位帥哥,這副圖中的車好不好玩?

http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1113784764
圖是借來的~在此先說過~! THANKS!
terencelyl7411 發表於 2007-6-12 20:39:40 | 只看該作者
BRAKE碟燈      可能有
90MM MM座     一定有
ATM查查         有 , 車X樂較平
便宜殼             有 , 惠康斜對面 Ford GT40 $40
牙差                車X樂有
雞摩                車X樂有
terencelyl7411 發表於 2007-6-12 20:40:48 | 只看該作者
這副圖中的車好不好玩?
不好, 要換個塊電子野先好玩
 樓主| 1999 發表於 2007-6-12 20:47:42 | 只看該作者

換京商的嗎?

原帖由 terencelyl7411 於 2007-6-12 20:39 發表
BRAKE碟燈      可能有
90MM MM座     一定有
ATM查查         有 , 車X樂較平
便宜殼             有 , 惠康斜對面 Ford GT40 $40
牙差                車X樂有
雞摩                車X樂有

那大大你知唔知大約幾錢?
terencelyl7411 發表於 2007-6-12 21:09:30 | 只看該作者
原帖由 1999 於 2007-6-12 08:47 PM 發表

換京商的嗎?

換京商的嗎?  是

BRAKE碟燈      around $100-150
90MM MM座     around $200-250
ATM查查         睇款式    ATOMIC 最平果隻 $120
牙差                車X樂有  not sure , about $20-30
雞摩                not sure , but very very cheap
 樓主| 1999 發表於 2007-6-12 21:21:37 | 只看該作者
原帖由 terencelyl7411 於 2007-6-12 21:09 發表

換京商的嗎?  是

BRAKE碟燈      around $100-150
90MM MM座     around $200-250
ATM查查         睇款式    ATOMIC 最平果隻 $120
便宜殼             有 , 惠康斜對面 ...

唔該哂哦  不過小的有些少愚問

BRAKE碟燈 是不是一套4隻包鈕電的包裝?
我有一套3RACING的查查,可不可以用ATM的查查版? 因為我有兩架車,兩架都是用緊3RACING MM座..(要用專用T版個隻平野) 想問問用唔用到~
如果要換電子野呢,....我用01份野換過來,使唔使話幫底版整下形 ,CUT咁D,咁樣改造下個底版先用到~?  真的謝謝哦 ^^
terencelyl7411 發表於 2007-6-12 21:53:09 | 只看該作者
BRAKE碟燈 是一套2隻的[ 很貴 . 很狗]
3RACING的查查,可不可以用ATM的查查版? 可以
換電子野落x-mod就無謂 la , 正正經經玩 AWD la
 樓主| 1999 發表於 2007-6-12 22:09:31 | 只看該作者
原帖由 terencelyl7411 於 2007-6-12 21:53 發表
BRAKE碟燈 是一套2隻的[ 很貴 . 很狗]
3RACING的查查,可不可以用ATM的查查版? 可以
換電子野落x-mod就無謂 la , 正正經經玩 AWD la

o!原來如此......都ok貴+狗...為左不阻長此風,小的就不買.........住 ^^
韓哥 發表於 2007-6-14 16:38:08 | 只看該作者
90mm有mm座??
terencelyl7411 發表於 2007-6-14 20:44:02 | 只看該作者
why not ? by the way , ar hin , after exam , go CT together ?