RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: den_NF
收起左側

大家開左幾多條匙丫?

Sephiroth 發表於 2007-11-27 23:24:33 | 顯示全部樓層
我有DC5同NSX-S~
FOX車牌
Sephiroth 發表於 2007-11-27 23:26:59 | 顯示全部樓層
仲想開多架MR-S~
GARY^^ 發表於 2007-11-28 20:34:49 | 顯示全部樓層
我有3條匙,一部係NSX-R,一部係R33,再加部FC3S!
~龍蘇糖~★ 發表於 2007-12-1 18:18:06 | 顯示全部樓層
我有6條..
z33 gdb r34 dc5 fc s15
GARY^^ 發表於 2007-12-3 00:24:15 | 顯示全部樓層
~龍蘇糖~★兄:
你部fc跑山路點set法?? 我出左幾個月都冇點玩過, 對呢部車唔熟識, 有冇d快setting俾細佬參考下..thx
Scania 發表於 2007-12-3 16:52:31 | 顯示全部樓層
而家有部RX8,想開多部32
~龍蘇糖~★ 發表於 2007-12-6 12:36:53 | 顯示全部樓層

我fc只係用黎玩drift落山....
真係跑既..
我用r34...
Sephiroth 發表於 2008-1-4 10:51:13 | 顯示全部樓層
琴日開埋架MR-S,即場改埋太正LA~

Scania 發表於 2008-1-4 16:39:23 | 顯示全部樓層
我出左GTR啦~~~~~~
椰禮 發表於 2008-1-4 19:07:41 | 顯示全部樓層
我冇玩到既總日數係.......2個月(關左車房)+181日(今日計) 241日
等考完試落荃灣玩
jasonbb 發表於 2008-1-4 19:10:42 | 顯示全部樓層
原帖由 Scania 於 2008-1-4 16:39 發表
我出左GTR啦~~~~~~

同陳仔去玩呀?
Scania 發表於 2008-1-5 09:57:44 | 顯示全部樓層
不過我部R除左出車個鋪外,冇玩過…
sunnyshao007 發表於 2008-1-17 14:15:05 | 顯示全部樓層
我開左三架
subaru impreza GDB
MAZDA RX-7 FC3S
HONDA S2000 AP1
馨哲琨 該用戶已被刪除
馨哲琨 發表於 2009-7-5 23:12:30 | 顯示全部樓層

小孩子?什么要??呢?

了解孩子?什么要???于掌握孩子心理是非常重要的。孩子??背后的?机是什么?其?,几乎所有的儿童都?“??”,但孩子??并不一定都是不??的品???,孩子??的原因很多。所以,家?要具体地分析孩子??的心?和?机,??不同情?采取不同的?度。?者?人?孩子????出以下几?:
  小孩子?什么要??呢?
  1、?利
  很多小孩子?了口?,要吃?西,便???,又有些小孩子?了要得到很高的分?或?品,便在考??作弊?硬?自己的本?高人一等。?都是?了?利的?故。
  2、好?名,要面子
  一件事本?不是他做好的,但?是他做的,可以得到??,面子光彩,于是他??了;事本?是他做的,但做得不好,怕??,于是他?那件事不是他做的,也??了。
  3、逃避??
  有?小孩子?了不愿意做或不能做某事?,便叫?疼呀!肚子疼呀!用各种?言去欺?父母或教??种?言又往往得到父母或教?的同情,因此以后便也常??去推?了。
  4、小孩子怕父母或教?的打?
  有些做父母的,每逢小孩子做?了一件事,便要?小孩子或打小孩子。孩子怕?怕打,便用???掩?自己的??,?种掩?得到父母或教?的?恕,于是第二次第三次做?事?,便再???求得?恕了。
  我?不能??去判?一?孩子的??行?就是品???,是由于他?特殊的年??段所造成的。幼儿???象,形形色色,原因种种,性?也各不相同,我?要在?察分析孩子??原因及事情的真相的同?,?幼儿采取相?的?理方式,只有??,才能推?幼儿的身心都到?展。
  ?文章??自?者?人博客“天上羽毛”。
alexsin 發表於 2009-11-7 02:55:14 | 顯示全部樓層
just one key ...
jacky192930 發表於 2010-2-25 12:39:41 | 顯示全部樓層
有4條....rx7 fd/fc
            is220
            z33
lf2c 發表於 2010-2-25 19:18:11 | 顯示全部樓層
S2000~~~~~~~~~
Krylancelo 發表於 2010-2-25 22:22:36 | 顯示全部樓層
有4條....rx7 fd/fc
            is220
            z33
jacky192930 發表於 2010-2-25 12:39

BG4 幾時有 "IS220" ?
@JOLY@ 發表於 2010-2-28 15:07:50 | 顯示全部樓層
我NSX DC5 STIVER9 CL7
車仔同學會 發表於 2010-7-28 21:06:17 | 顯示全部樓層
RX-7 FC3S & TOYOTA SUPRA