RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: chan951130
打印 上一主題 下一主題
收起左側

第2代吊機

waiyu419 發表於 2007-8-10 20:22:22 | 只看該作者
Wow!!你唔好咁啦
支持真話,都是為你好,唔怪得你問人一個人玩車會唔會比人話傻仔,
比個意見你暫時做唔到電動咪做左個型睇住先,
天生肥美王 發表於 2007-8-10 20:28:57 | 只看該作者
原帖由 waiyu419 於 2007-8-10 20:22 發表
Wow!!你唔好咁啦
支持真話,都是為你好,唔怪得你問人一個人玩車會唔會比人話傻仔,
比個意見你暫時做唔到電動咪做左個型睇住先,

我想問你?? 你話樓主做咩? ~~~樓主本人有反駁人地意見嘛????

咩叫:Wow!!你唔好咁啦! <----
donhk1982 發表於 2007-8-13 10:01:22 | 只看該作者
原帖由 天生肥美王 於 2007-8-10 20:28 發表

我想問你?? 你話樓主做咩? ~~~樓主本人有反駁人地意見嘛????

咩叫:Wow!!你唔好咁啦!  

都唔系好關樓主事!!! 都系有條粉人系度攬屎啦!! 條粉人都冇再開口就算啦.
JR100 發表於 2007-8-13 20:12:30 | 只看該作者
what r u doing???
alexppo2002 發表於 2007-8-13 20:19:47 | 只看該作者
原帖由 donhk1982 於 2007-8-9 14:48 發表

你想點嗎....唔通講真話都唔得???
系唔系一見到相就要話....good job???

佢第一次做時,我都冇出過聲.我只不過見佢做過幾次都唔似樣. 先叫佢先做紙樣先.

你diy過未??? diy就一定要做紙樣,再由紙樣改 ...

Sorry~   我部水車未做過紙樣bor

不過,我起個腦果到諗左好耐先開工ga。我發夢都諗住點做......

你ga講法是冇錯的。開工之前。最好應該事先設計一下,再做一個紙樣,測試一下,有咩地方不足。如需改動。起碼......都易dㄚ。
唔通下下都做個實物出黎先,唔得再由頭做過咩^^"
waiyu419 發表於 2007-8-13 21:39:30 | 只看該作者
原帖由 donhk1982 於 2007-8-13 10:01 發表

都唔系好關樓主事!!! 都系有條粉人系度攬屎啦!! 條粉人都冇再開口就算啦.

你話緊我呀?如果係既就大家咁話啦,我講的都係真心話,原來你有口話人冇口話自己,我冇諗住係度嘈喎,我唔會再覆你依個post啦,你鐘意講乜就乜啦

waiyu419 發表於 2007-8-13 21:42:40 | 只看該作者
原帖由 alexppo2002 於 2007-8-13 20:19 發表

Sorry~   我部水車未做過紙樣bor

不過,我起個腦果到諗左好耐先開工ga。我發夢都諗住點做......

你ga講法是冇錯的。開工之前。最好應該事先設計一下,再做一個紙樣,測試一下,有咩地方不足。如 ...

我都係咁話啦,我改兩架車從來冇出個紙樣先,有利用紙但冇出紙樣
donhk1982 發表於 2007-8-17 14:48:21 | 只看該作者
原帖由 waiyu419 於 2007-8-13 21:39 發表

你話緊我呀?如果係既就大家咁話啦,我講的都係真心話,原來你有口話人冇口話自己,我冇諗住係度嘈喎,我唔會再覆你依個post啦,你鐘意講乜就乜啦

sorry呀! 我唔系講你呀..我系講第二個..佢叫(wild RICE). 以下是佢D金句. 你都可以睇反第一頁.

QUOTE:
原帖由 donhk1982 於 2007-8-9 10:42 發表
睇見你個吊臂,我只可以講兩個字..........................救命!!!!

其實你有這麼多時間去做.點解唔做個紙樣先慢慢做實物出來???

我覺得你一系就做到好像真,但可能力量不足及不能全電動.

一系做到同吊 ...

嘩...你講D說話人講架....咁動聽都有o既....
簡直聽左之後都忍唔住要一連串讚美你一番喇~
o係到咁大聲...! 不如你做番隻先講丫...
野米 發表於 2007-8-17 18:52:14 | 只看該作者
有一天....
一位年長的人跟一位年少的人說...
xxxx...!你讀書讀成咁....不如唔好讀好過啦...!

做人做到咁直呢...大多都冇乜好處耶。
&要好好善用說話技巧才是呢。
不過...都係對牛彈琴   算吧~

(我再回下去也沒意思了...
因只會亦係對牛彈琴..So就此終結。
如有人係要再耍孩子氣接下去的話..
亦非常歡迎各位大大寫手繼續寫落去...
小的熱烈歡迎並將歡迎程度推至到至極點添呢...
因為可以看到各寫手的風起雲擁精采絕論的文章給小的學習xDD )
謝謝  ^^y

PS
donhk1982 發表於 2007-8-18 10:01:54 | 只看該作者
原帖由 野米 於 2007-8-17 18:52 發表
有一天....
一位年長的人跟一位年少的人說...
xxxx...!你讀書讀成咁....不如唔好讀好過啦...!

做人做到咁直呢...大多都冇乜好處耶。
&要好好善用說話技巧才是呢。
不過...都係對牛彈琴   算吧~

(我 ...

你條友又講咩野呀.......我真系想x下你.