RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: mimi1314
打印 上一主題 下一主題
收起左側

haha 最新一輯港島聚會相片

dickyling 發表於 2007-9-2 15:30:06 | 只看該作者
kong 發表於 2007-9-2 16:10:22 | 只看該作者
scania多到.................  (估唔到出左都唔夠半年已經多過其他車種)
volvo都係屈居第2咋

你架青光車真係夠哂凸出牙

老占 發表於 2007-9-2 22:55:53 | 只看該作者
原帖由 鐵佬 於 2007-9-2 07:26 發表

登錄/註冊後可看大圖

係右上角的黑衫男仕係唔係占哥?

鐵佬哥.你錯了 

那個不是我 
boo814 發表於 2007-9-2 23:41:24 | 只看該作者
原帖由 老占 於 2007-9-2 22:55 發表

鐵佬哥.你錯了 

那個不是我   

果位係咪小角色?
小dede 發表於 2007-9-3 00:22:08 | 只看該作者

9月1日 照片 (此為小量未暴光照片)

由於小第只係用w810i 影   d相係會差過相機好多.. 唔好見怪

中途休息 幾部雞那聚埋一齊

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

其實部sasa車 仲有le個特別既圖案嫁

登錄/註冊後可看大圖

行車中途無聊一拍

登錄/註冊後可看大圖

雞那2兄弟

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

人扮鬼嚇人就見得多   車扮鬼見過未??

登錄/註冊後可看大圖

拿 le張一定要解釋下  
原本只係相中某2部紅色雞那    因為車頭碰到車頭 有小小碰撞
之後2車面貼面角力   其他車見到咁既情況加入戰團

登錄/註冊後可看大圖

我地行經某路段  絕對有跟指定車速行車   沒有超過 五公里

登錄/註冊後可看大圖

le張已經係尾聲  

地點係尖沙咀文化中心樓梯對開

現場有多部拖頭放下貨櫃以高速比賽   當中有不小拖頭因為高速轉灣而反車

同時場中亦發生不小貨車相撞既交通意外  有關交通意外相片 交比其他師兄發放

登錄/註冊後可看大圖

Evo露筍 發表於 2007-9-3 00:24:54 | 只看該作者

回復 #8 rolex1601 的帖子

are u co-driver of CC01??
liverrill 發表於 2007-9-3 00:33:40 | 只看該作者
張'埋牙'相好正
kaholeo 發表於 2007-9-3 00:47:09 | 只看該作者
好鐘意面貼面角力個張.大家玩得好開心喎.......
老占 發表於 2007-9-3 10:06:00 | 只看該作者
原帖由 boo814 於 2007-9-2 23:41 發表

果位係咪小角色?

矛諗錯.果然眼利認得佢 

他就是失落多時既九巴佬.輝哥    
老占 發表於 2007-9-3 10:07:01 | 只看該作者
部份影得唔錯.好美的港島區景色 
tofu_tofu 發表於 2007-9-4 08:53:24 | 只看該作者
可惜我要返工 去唔到 第二朝俾我個FD係咁潤我